Mustafa Demir, Sevgi Tekkesi'nde halkla buluştu

Mustafa Demir, Sevgi Tekkesi'nde halkla buluştu

'Millet Bahçesi, değer katacak'

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Tekkeköy Sevgi Tekkesi'ndeki buluşmada Millet Bahçesi projesini anlattı. Demir, "Millet Bahçesi Samsun'a değer katacak, Samsunluların yaşam kalitesini artıracak" dedi

 

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy İlçesi'nde halkla buluştu. Demir, Millet Bahçesi projesini anlatarak, "Bu proje Samsun'umuza değer katacak, hemşehrilerimin ise yaşam kalitesini artıracak" dedi.

 

BİSİKLET VE KOŞU PARKLARI

Mustafa Demir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kayır, Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve MHP İlçe Başkanı Sevinç Vural ile birlikte Tekkeköy Sevgi Tekkesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Tekkeköylülere, eski 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yapılacak olan Samsun Millet Bahçesi'ni anlatan Mustafa Demir, "TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen proje sayesinde spor alanları, bisiklet parkuru, koşu parkuru, 2 tenis kortu, 2 basketbol ve voleybol sahası milletimizin kullanımına sunulacak. 40 farklı türde 3 bin ağaç ve 75 farklı türde 40 bin yer örtücü bitkinin de yer alacağı Samsun Millet Bahçesi'nde ayrıca yöreye uygun bitki türleri de olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.