Mustafa Demir Özel Röportajı 1. Bölüm

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bir kere yapıyoruz tam yapıyoruz”

A+A-

AK Parti Samsun İl Kurucusu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Barış Medya Grup’u makamında ağırladığı görüşme de Demir, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak “Bir kere yapıyoruz tam yapıyoruz”  dedi.

Demir’le yapılan görüşme de Bafra’nın her geçen gün geliştiğini ve yapılan yatırımların artarak devam ettiğini belirten başkan, “ Bafralı kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. İlçe bazında gayrisafi hasılası kişi başı en yüksek yer Bafra ilçesi olacak.” Büyükşehir belediyesi olarak yatay kalkınmayı çok önemsediklerini ve çok iyi başardıklarını ifade eden Demir, bugün merkez ilçelerin hayat standartlarının Samsun’dan farklı olmadığını vurguladı.

“Alt yapıda yaptığımız çalışmaların standartlarını yüksek yapıyoruz ”

946 mahallenin yol çalışmalarını 2023’e kadar bitireceklerini belirten Demir, “Alt yapıda yaptığımız çalışmaların standartlarını yüksek yapıyoruz. Biz bir kere yapıyoruz, tam yapıyoruz. Yapılan çalışmalarda yüksek beton kalitesine önem veriyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarında görülecek ki 30 yıla kadar bakım gerektirmeyecek.” açıklamasında bulundu. Demir, proje kapsamında çalışma yürütülen yolların tamamlanmasından sonra ise proje kapsamında olmayan eski yollarında kırılarak, genişletileceğini ve yeni standartlara uygun şekilde çalışma yapılacağını belirtti.

Haber: Abdullah Özdemir
Kamera : Emre Şahinol

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum