MUSTAFA DEMİR HAVZA'DA

MUSTAFA DEMİR HAVZA'DA

Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan adayı Sebahattin Özdemir yerel seçim çalışmaları kapsamında şehir turu atarak vatandaşlardan destek istediler.

A+A-

Ak Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezinde başlayan yürüyüş boyunca ) Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan adayı Sebahattin Özdemir ile beraberindekiler seçmenlere çiçek dağıttılar ve destek istediler.

Seçim Koordinasyon Merkezinde son bulan yürüyüş sonrası bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir el ele, kol kola ve omuz omuza hizmet için yola çıktıklarını belirterek; “Seçimlere kısa bir süre kaldı. İnşallah 31 Marttan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk yerel seçimlerinden sonra Samsun, Havza ve diğer ilçelerimizi hızlı bir şekilde hizmetlerden faydalanacak. Son günlerimizi iyi değerlendirelim.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan adayı Sebahattin Özdemir ise Havza için çalışmak adına yola çıktıklarını belirterek; “İnşallah çıktığımız bu yolda halkımız yanımızda.” Dedi.

Yürüyüşe Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti İl Başkanı Ersun Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Havza Eski Belediye Başkanı Tuncer Keskin ve partililer katıldı.

mustafa-demir-havzada-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.