Mustafa Demir Havza'da

Mustafa Demir Havza'da

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir seçim çalışmaları Kapsamında Havza’yı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Havza ziyaretinde ilk olarak esnafları ziyaret ederek burada vatandaşlardan destek istedi.

Demir ve beraberindekiler daha sonra Cumhur İttifakı ortağı MHP Havza ilçe Başkanlığını ziyaret ederek burada MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetim kurulu ile bir araya gelid.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir burada yaptığı konuşmada MHP’nin kuruluşunun 50 yılını kutlayarak Merhum Alparslan Türkeş’i rahmet ile andı.

Demir Ak Parti ve MHP arasında kurulan ittifakın ülkenin geleceğini teminat altına alan bir ittifak olduğunu belirterek; “ Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Devlet Bahçelinin katkıları çok önemli. Yerel seçimlerde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerel ayağını dolduran bir seçim olacak. Allah 31 Martta bize hayırlı, bereketli, ülkemiz için, şehrimiz için, gelecek neslimiz için çalışmayı sağlamak için fırsat versin.” Dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise ittifakın önemli olduğunu belirterek; “Birkaç belediye fazla almaktansa ülkemizin geleceğine için yatırım yapmanın, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tam olarak yerleşmesi için ittifakın devamlılığında hem fikiriz. İnşallah 31 seçimlerinden sonrada birlikteliğimizin devam önemli. Seçim çalışmalarına her zaman için destek vereceğiz.”dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı genişletilmiş istişare toplantısına katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ilçe teşkilatı olarak yerel seçimler için her türlü hazırlığın tamamlandığını belirterek; “98 mahallemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan oy oranımızı yükseltmek için çalışacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 15 yılda Havza’da AK Partinin belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtacak hizmetlerde bulunduklarını belirterek; “31 Mart seçimlerinde inşallah bu hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacak bir arkadaşımıza görevi devretmekten mutlu olacağım. Dün olduğu bugün de, yarında partimizin ve havzalı hemşerilerimizin hizmetinde olacağım.” Dedi.

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise gerek siyasi gerekse mesleki tecrübeleri ile Havza mahallelerinin durumunu yakından bildiğini belirterek;  “Havza için önemli projelerimiz ile yola çıktık. İnşallah 15 yılda sayın başkanımın yapmış olduğu hizmetlerin üstüne yenilerini ekleyerek halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım.” Dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ise yapmış olduğu konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısında “Samsun şahlanışa hazır mısınız?” dediğini hatırlatarak; “ 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Samsun’da şahlanış başlayacak.  Benden önce belediye başkanlığı yapan Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Hakikaten Samsun’a bir vizyon kazandırdı. Hemen hemen her alanda eşdeğer, planlı, programlı yaptığımız her proje Samsun’a merhale kat ettirecek. İlçelerimize her dokunuşumuz ilçeye merhale kat ettirecek. Yatay kalkınmayı en iyi şekilde il olacağız. Eşdeğer kalınma, eşdeğer refah, eş değer mutluluk böyle bir sistem. “ dedi.

Hedeflerinin gönül belediyeciliği olduğunu belirten AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir; “ Hedefimiz 1 milyon 350 bin insanımızın takdirini, sevgisin, güvenini, saygısını kazanmak. Allah nasip ederse ben hep sahada olacağım. Belediye başkanlığı koltuğunda oturarak belediye başkanlığı yapılmaz. O koltuk tozlanacak.” Dedi.

Demir il içi ulaşım problemlerine değinerek; “Bafra garajının oraya Yeni minibüs terminali yapacağız. Samsun’un bütün ilçelerinden minibüsler buraya gelecek. Havza Bekdiğin’de organize sanayi bölgemiz var. Sayın Başkanı Murat İkiz’in çok emeği var, Havza’ya çok hizmetleri oldu. Kendisini hayır ile yad edeceğiz. Ama millete hizmetten kurtuluş yok. Kendisini millete hizmet ettirmeye devam edeceğiz. Havza Organize Sanayi Bölgesinin alanını 10 bin dekara çıkarılası için çok uğraştı. Samsun Büyükşehir’e gelince orayı 20 bin dekara çıkaracağız. Bunu neden yapacağız. Türkiye’nin belki de dünyanın en yeşil, en güzel, alt yapısı en mükemmel adeta bir organize sanayi bölgesi değil bir şehir inşa edeceğiz orada. Bu projemiz tamamladığında sanıyorum dünyada birçok ödül alacağını düşünüyorum bu projemizin. “ dedi.

5 yıl sonra Samsun Büyükşehir Belediyesinin yol yapan, kanalizasyon yapan bir belediye olmayacağına değinen Demir; “Samsun’da 5 yıl sonra gündeme üretimi, sanayiyi, sanatı, istidamı, kültürü, sporu, insanı mutlu eden, en mutlu insanların yaşadığı Samsun’u inşa eden belediye olacağız. En yüksek oy oranını Havza’dan bekliyorum. İstikametimizden şüphemiz yok, niyetimizden tereddüdümüz yok.  Bu şehrimiz, bu ilçelerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapalım. Bu şehre bu ülkenin ihtiyacı var. Bu şehrin asil insanlarına bu ülkenin çok ihtiyacı var. Belediye başkanlığımız döneminde insanımızın da niyetini, gücünü, enerjisini üst düzeye çıkaracak projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Toplantıya AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ve partililer katıldılar.

mustafa-demir-havzada-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.