Musiki Cemiyetinden Başkan Kılıç'a Teşekkür

Musiki Cemiyetinden Başkan Kılıç'a Teşekkür

23 Aralık Pazar akşamı Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde düzenledikleri

A+A-

Yeşilçam Şarkıları Konseri ile Bafralılardan bir kez daha tam not alan Bafra Musiki Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek verilen destekten ötürü teşekkür ettiler.

Ziyarete Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat, Koro şefi Celalettin Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat,” Her açıdan oldukça güzel bir geceydi. Belediyemizin desteğini gerek konser hazırlık aşamasında ve gerekse konser esnasında yakinen hissettik. İlçemizdeki sanatsal faaliyetlere Belediyemizin bu denli hassas yaklaşımı bizleri oldukça mutlu etti. Başkanımız Sayın Hamit Kılıç nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”Dedi.

 

Türk Sanat Müziği Koro Şefi Celalettin Demir, “2018’in son konser organizasyonuyla Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattığımızı düşünüyoruz. İzleyenlerin tüm şarkılarda bizlere eşlik etmesi, Belediye Başkanımızın gecenin sonuna kadar aramızda kalması, katılımcı sayısında yakalanan rakam ve daha birçok açıdan mutlu bir tablo vardı. Bütün bunlar gösteriyor ki destek verildiğinde Bafra’mızda her zaman güzel şeyler oluyor. Olmaya da devam edecek. Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ise  “Musiki cemiyetimizin ortaya koyduğu bu çalışma, Kültür sanat merkezimizi dolduran vatandaşlarımız Bafra’mızın sanatsal duruşunun bir ifadesi. Bizler sanata yönelik her çalışmanın destekçisi olacağız. Sanatsal alt yapı çalışmamıza örnek olarak vereceğimiz Kültür Merkezi tadilatımızın bir parçası olan koltuk sayısını artırmanın ne denli isabetli bir çalışma olduğunu görmekten mutluluk duydum” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.