Murat Topal; "Camiler ve Din Görevlileri Haftamız Kutlu Olsun"

Murat Topal; "Camiler ve Din Görevlileri Haftamız Kutlu Olsun"

Diyanet-Sen Bafra ilçe başkanı Murat Topal “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedenile bir mesaj yayaınladı.

A+A-

Din Görevlilerinin ve Camilerin toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekmek, onların gerçek işlevini ortaya koymak, sıkıntılarını dile getirmek ve çözüm önerileri sunmak, camilerin daha işlevsel hale gelmesini sağlamak gibi amaçlar doğrultusunda 1-7 Ekim tarihleri arasında “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kutlanmaktadır.

Her yıl yeni bir temayla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu yıl “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” teması ile kutlanacak. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl Mevlidi Nebi Haftası ile aynı günlere denk gelmesi münasebeti ile Diyanet İşleri Başkanlığımız böyle bir tema belirleyerek etkinlikler hazırladı.

​Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile yazılı bir açıklama yapan Diyanet-Sen Bafra ilçe başkanı Murat Topal , Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Din Görevlisi eksenli kutlamasını isteyerek “Bu hafta fedakar din görevlilerimizin toplum açısından öneminin ve yaşadıkları sıkıntıların dile getirildiği bu konularda farkındalık oluşturulan bir hafta olarak kutlanmalıdır” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.