Muhtarların Yeni Başkanı Hikmet ATASOY Oldu

Muhtarların Yeni Başkanı Hikmet ATASOY Oldu

Alaçam Muhtarlar Derneği’nin Genel Kurulu Ziraat Odası Toplantı salonunda 21 Mart 2015 Cumartesi günü Saat 10.00 gerçekleşti.

A+A-

Genel kurula Alaçam Esnaf Sanatkalar Kredi ve Kefalet Kop. Başkanı Mehmet AYDOĞDU, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin BEDİR, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Genel Kurulun Divan Başkanlığı’nı Alaçam Esnaf Sanatkalar Kredi ve Kefalet Kop. Başkanı Mehmet AYDOĞDU, Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat ÖZYILMAZ ve Raif VATAN yaptılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden genel kurulun gelir gider ve bilançolarını Dernek Başkanı Nail ER okuyarak genel kurula katılanlar tarafından onandı. Daha sonra seçime iki adayla girilen kurulda ilk konuşmayı Kadir DÜŞÜNSEL yaparak şunları söyledi; muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışmaya gayret göstereceklerini muhtarların köylerinde ve mahallelerinde tüm sorunlara çare arayarak sorunların çözümü noktasında da birlikte gayret gösterdiklerini ifade etti. İkinci konuşmayı Başkan adayı olarak katılan Hikmet ATASOY yaptı; ATASOY muhtarların seçilmiş insanlar olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mahalle ayırımı yapılmadan çalışılması gerektiğini dile getirdi.

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olan Hikmet ATASOY, derneği daha aktif hale getirmek için aday olduğunu söylerken, derneğin devamlılığı adına hep birlikte çalışacaklarını vurguladı. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Hikmet ATASOY 22 oy alarak Alaçam Muhtarlar Derneği'nin yeni başkanı olurken, Kadir DÜŞÜNSEL ise 14 oyda kaldı. Genel kurul sonrası yapılan seçimde 36 muhtar oy kullandı. Kullanılan oylara göre Hikmet ATASOY 22 oyla Alaçam Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı olurken, diğer adaylar Kadir DÜŞÜNSEL 14 oy aldı. Seçimlerin ardından teşekkür konuşmaları yapan iki aday da birlik ve beraberlik mesajları verdiler, seçime katılan tüm muhtarlara teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.