Muhtarlara teşekkür yemeği

Muhtarlara teşekkür yemeği

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından muhtarlara teşekkür yemeği verildi.

A+A-

Bafra Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve muhtarlar katıldı.

“BUNDAN SONRA HİZMET ZAMANI”
İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı açılış konuşmasında, “7 Haziran’da ilk yarı bitmişti, ikinci yarıyı başlatamamıştık. 4-5 aylık bir kesinti olmuştu. 1 Kasım’daki sizin o güçlü desteğiniz ikinci yarının da başlamasına vesile oldu. Bundan sonra hizmet zamanı. Durmak yok, yola devam" dedi.

“MİLLETİMİZ GÖREVİNİ YAPTI, SIRA BELEDİYELERDE VE VEKİLLERİMİZDE”
Belediye Başkanı Zihni Şahin, "AK Parti’ye milletimiz büyük bir teveccüh gösterdi ve yüzde 49.5 ile iktidar yaptı. Milletimiz görevini yaptı, sıra belediyelerde ve vekillerimizde. Büyükşehir yasasıyla beraber geçiş döneminin sancılarını hep beraber yaşadık. Bizim de ümitlerimiz var. İlçe belediyesinin ekonomik yönden düzelmesi için vekilimiz de takip edecek, hükümetimizin de çalışması var. Bizler güçlendikten sonra daha etkin bir çalışma ile daha iyi hizmetler edeceğiz” diye konuştu. 

“NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRECEĞİZ”
Milletvekili Orhan Kırcalı ise, “7 Haziran seçimleri geldi geçti. Bu 7 Haziran seçimlerini Türkiye siyasi hayatında yaşanmamış sayıyorum. 1 Kasım seçimlerinde halkımız ve siz muhtarlarımızın bize büyük ilgi alaka göstererek sandığa yansıttınız. Bu güveninize layık olmaya çalışacağım. Ben avukatlık mesleğini icra ediyorum, vekalet almanın da sorumluluğunu en iyi şekilde biliyorum. Halkımız bize vermiş olduğu genel vekaletinde gereklerini de en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz” şeklinde konuştu. orhan-kircali-019.jpgmuhtarlara-yemek-1.jpgmuhtarlara-yemek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.