Muhtardan Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Teşekkür

Muhtardan Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Teşekkür

Havza Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediliyor. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Hava şartları elverdiğince ekiplerimiz sahada ve halkımızın hizmetinde olacak.”dedi.

A+A-

Havza Belediyesince Esenbey Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında yol çalışmalarının sonuna gelindi. Çalışmalara mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri de destek verdi.

Esenbey Mahallesi Muhtarı Selahattin Tekbıyık; “Mahallemizde yol çalışmalarının sonuna gelindi. İnşallah bu kış çamursuz geçireceğiz. Bizlerde elimizden geldiğince komşularımız ile çalışmalara katkı sağlamanın gayretindeyiz. Sayın Başkanıma ve ekibine teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Bir mahallemizin daha yol problemini çözmekten dolayı mutluyuz. Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürme çabası içindeyiz. Ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Hava şartları elverdiğince ekiplerimiz sahada ve halkımızın hizmetinde olacak. Mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine ekiplerimize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.