MÜDÜR VEKİLİ ÖZYÜRT','NEBYAN DOĞA VE İZCİLİK KAMPI KAPILARINI GENÇLEREMİZE  AÇTI

MÜDÜR VEKİLİ ÖZYÜRT','NEBYAN DOĞA VE İZCİLİK KAMPI KAPILARINI GENÇLEREMİZE AÇTI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Güven Özyurt,"Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kamplarının 2.Döneminde (14-19 Haziran 2015) Nebyan Doğa ve İzcilik Kampı kapıları gençlerimize açtı " dedi.

A+A-

ÇOK GÜZEL ANILARLA AYRILACAKSINIZ'
Nebyan Doğa ve İzcilik Kampında gençlerle bir araya gedığını belirten Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Güven Özyurt "Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin hem beden hem ruh sağlığı ve düşünce eğitiminizin gelişimi için Nebyan Doğa ve İzcilik Kampımızın kapılarını sizlere açtık. Günün hemen hemen her saati program dahilinde kamp dönemi boyunca güzel bir yaşam süreceksiniz. Yapılan eğitici, öğretici ve sportif aktivitelerden çok güzel anılarla ayrılacaksınız. Biz sizleri ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz"diye konuştu.
 
'EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
"Sizler Anadolu coğrafyasının dört bir tarafından gelen insanlar olarak burada birbirinizle kaynaşacak, birbirinizi anlayacak ve evlerinize döndüğünüzde ailelerinize ve arkadaşlarınıza anlatacaksınız"diyen Müdürü Vekili  Özyurt Devlet sizlere her türlü imkanı veriyor. Sizlerinde gayretleriyle iyi yurttaşlar olacaksınız. Kampınız hayırlı uğurlu olsun. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından sizlerin bütün ihtiyaçlarınızı karşılanıyor.Sizlerin huzurunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve bu arada İyi bir kamp dönemi geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.
 
MÜDÜR VEKİLİ ÖZYURT'A EŞLİK ETTİLER
Nebyan Doğa ve İzcilik Kampı ziyaret Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Güven Özyurt'a İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve ayrıca  Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Murat Turan  19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Eroğlu'da eşlik etti.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.