MSP’de İlkay Kocabay’la yola devam

MSP’de İlkay Kocabay’la yola devam

Türk siyaset arenasına yeni bir soluk getirmek için çalışmalarını sürdüren Merkez Sağ Parti’nin ülke genelinde il kongreleri devam ediyor.

A+A-

İLK KONGRE YAPILDI

Türk siyaset arenasına yeni bir soluk getirmek için çalışmalarını sürdüren Merkez Sağ Parti’nin ülke genelinde il kongreleri devam ediyor. Samsun il başkanlığında ise Samsun 1. Olağan İl Kongresi yapıldı. Parti kurulduktan sonra Merkez Sağ Parti İl Başkanlığına atanan İlkay Kocabay, partinin ilk yapılan genel kurulunda tek liste halinde seçime girdi. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi’nde yapılan kongreye Genel Başkan Vekili İbrahim Şahinler, Genel Başkan Yardımcıları Alper Ömerdedeoğlu, İlyas Mercan, Tunç Çalışkan, İsmail Ünlü, Şener Birlik, Aziz Tetik, GİK üyesi Seyit Ermacit, Kocaeli, Düzce, Sakarya, İstanbul, Isparta il başkanları, ilçe başkanları, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci, Doğru Yol Partisi Kavak Belediye eski Başkanı Abdullah Özal, Konuşaneller İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ebru Baloğlu ile kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KOCABAY TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrede tek liste olarak seçime giren ve güven tazeleyerek yola devam eden İl Başkanı İlkay Kocabay, “Samsun ilimizde yapılan ilk olağan genel kurul hayırlı olsun. Merkezi atamadan sonra yapılan genel kurulumuzda beni tekrar bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız ve tüm parti üyelerimizle birlikte güzel şehrimizin ve ülkemizin daha iyi noktalara gelmesi için siyasi arenada mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. Kocabay’ın il yönetiminde Bülent Sözer, Erol Soycan, İrem Öztürk Soycan, Yasin Balcı, Aşkın Durmuş ve Esra Işıklı Yiğit yer aydı. Eski Başbakan Prf Dr. Tansu Çiller ve MSP Genel Başkan Isparta Milletvekili Prof. Dr. Ömer Bilgin tebrik telgrafı yollayarak il başkanı Kocabay ve ekibine başarı diledi.il-yonetim-kurulu-listesi.jpegmspde-ilkay-kocabayla-yola-devam2.jpgmspde-ilkay-kocabayla-yola-devam-3.jpgmspde-ilkay-kocabayla-yola-devam-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.