MONA LİSA'YI HİÇ BÖYLE GÖRDÜNÜZ MÜ?

MONA LİSA'YI HİÇ BÖYLE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 kişiden birinin evinde ele geçirilen 'esrar içen Mona Lisa' tablosu dikkat çekti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul ve Samsun il merkezi ile Havza ve Çarşamba ilçelerinde bulunan 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 6 aylık teknik ve fizili takip sonucu düzenlenen operasyonda, Hasan L.A.(23) ve Hakan K.(29) İstanbul'da, Yalçın K.(40) Çarşamba ilçesinde, Havza ilçesinde evinde arama yapılan Ersun G.(20) Samsun'da, Abdulkadir B.(20), Y.O.(17), Gökhan K.(27), Mustafa A.(25), Mustafa A.(24), Tahir S.(24) ve Cafer C.(21), Kadir A.(20) yine Samsun il merkezinde yakalandı. Gözaltına alınan Hakan K.'nın evinde poşet içinde 20 gram esrar maddesi, Abdulkadir B.'nin evinde 1 adet ruhsatsız tabanca, 13 ayrı paket içinde satışa hazır her biri 1.5 gramlık esrar maddesi, Tahir S.'nin evinde 99 paket satışa hazır her birinde 1.5 gramlık esrar maddesi ile poşet içinde 50 gram esrar maddesi ile geçti. Polis uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar paraya da el koydu. 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucu ara yakalanmalar ile operasyon kapsamında toplam 1 kilo 166 gram esrar maddesi, 375 adet extacy uyuşturucu hap, 2 gram bonzai ele geçirildiği öğrenildi. 
Abdulkadir B.'nin evinde yapılan arama sırasında 'esrar içen Mona Lisa' tablosu dikkat çekti. Elinde esrarlı sigara etrafından esra yapımında kullanılan dişi Hint keneviri bitkisi bulunan resim, uyuşturucu tacirlerinin rahatlığını gözler önüne serdi. "Bireysel olarak uyuşturucu ticareti yapmak, aracılık yapmak, uyuşturucu bulundurmak ve uyuşturucu kullanmak" suçlarından gözaltına alınan 12 kişinin sorguları devam ediyor. Operasyon kapsamında 20 kişinin de uyuşturucu kullanıcısı olarak ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.