MODASEN AVM’E BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLEDİ

MODASEN AVM’E BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Modasen alışveriş merkezi yönetim kurulu başkanı Salih Arslan , ‘’doğduğum ve yaşadığım şehre hizmet etme gayreti içerisindeyim’’

A+A-

MODASEN Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlyas Arslan , İlhan Arslan her yıl geleneksel hale getirdikleri birlik ve beraberlik yemeğini iş yerlerinin toplantı salonunda gerçekleştirdiler.
Yemekte Bafra’ye özgü yöresel yemekler sunuldu.
Aşrı şeriflerin okunduğu yemekte duayı Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar dua yaptı.
Yemeğin peşinden ise MODASEN Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan yaptığı konuşmada,’’Değerli hazürun . Kıymetli dostlarım.  Öncelikle davetimize teşrif ederek mekanımızı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 
Yıllar önce gurbet el İstanbul’da tekstil işçisi olarak hayata atıldım.
Tekstil imalatı ve şu anda içerisinde bulunduğunuz MODESEN alışveriş merkezi ile Bafra’da bugün doğduğum ve yaşadığım şehre hizmet etme gayreti içerisindeyim.Bu duygu ve düşünceleri bir olduğumuz dostlarımla bir arada olmak istedim. Bafra için cefakar ve vefakar , elini taşın altına koyan dostlarımla bir arada olmak istedim.
Tekrar dan beni kırmayıp bu davetimizi kabul ettiğiniz için hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.
Yemeğe katılan davetliler ise MODASEN Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlyas Arslan , İlhan Arslan ve ekibine teşekkürlerini sundular.
Birlik ve beraberlik yemeğine Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar, Samsun Sivil Toplum Örgütleri Platformu Genel Başkanı , ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı,  MHP Samsun E.Milletvekili Hüseyin Edis,  Ahmet Aydın, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri, Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Av.Hasan Kuru, Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, ile çok sayıda İş insanı katıldı.


 

MODASEN'DEN BİRLİKTELİK YEMEĞİ

MODASEN'DEN BİRLİKTELİK YEMEĞİ

Bafra'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan MODASEN den birliktelik yemeği.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.