Modasen Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan'dan Teşekkür Mesajı

Modasen Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan'dan Teşekkür Mesajı

Modasen Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a ve Destek hizmetleri Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

A+A-

Bafra Belediyesi geçtiğimiz günlerde Kızılırmak Seddesinde bir takım çevre düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. Vatandaşların oturması piknik yapması amacıyla Destek Hizmeti Müdürlüğü tarafından kamelyalar konuldu. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından olumlu tepki alırken İş İnsanı Salih Arslan'da Başkan Kılıç ve ekibine teşekkir etti. Modasen Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a ve Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teşekkür etti.
İlçemize belediyemiz tarafından kazandırılan Sedde Parkı için teşekkür eden Modasen Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, "Baframızın gözbebeği Kızılırmak Köprüsü (Çetinkaya Köprüsü) ve Sedde Parkı Bafra Belediye Başkanlığı tarafından her geçen gün güzelleştiriliyor.  Güzelliklere bir yenisi eklenen kamelya ve piknik masalarının yapımı güzel olan Seddeyi hem daha güzel hale hemde kullanışlı hale getirdi. Biz vatandaşlar olarak yapılmayan eksikliği veya eksik yapılan işleri eleştirirken güzel yapılan çalışmaları da takdir edebilmeliyiz. Bafra'nın her köşesine yapılan hizmetler biz vatandaşların huzuru, ferahı için oldukça önemlidir. Seddeye yapılan bu güzel hizmetten ötürü öncelikle Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekibine teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum