Mısırlı milyarder sevgili dolandırıcı çıktı!

Mısırlı milyarder sevgili dolandırıcı çıktı!

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.

Kendisini milyarder olarak gösteren Mısırlı sevgili Mohammed Alsaloussi'nin, Subaşı'ya taktığı başta tektaş olmak üzere aldığı tüm pahalı hediyeler sahte çıktı. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen evlilik teklifini kabul ettiğini sosyal medyadan duyuran Subaşı, durumu anladığı anda ayrılık kararı aldığını belirtti.

Konu ile ilgili paylaşımda bulunan Subaşı; "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Cevap vermek ya da konuşmak zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden her açıklamamı İngilizce yazıyorum" dedi.

"Bu adam beni 2 ay boyunca kovaladı"

Şeyma Subaşı, “Zengin olmasaydı Mohammed Alsaloussi ile görüşmezdi” yorumlarına da isyan etti: “Bu adam beni 2 ay boyunca kovaladı. Bir kadına nasıl âşık olunur, bunda onu buldum. Gördünüz mü nasıl evlenme teklif ettiğini? Oradan anlayın. Ben Acun'la (Ilıcalı) birlikteyken de para hakkında bir şey bilmezdim, şimdi de bilmiyorum. Bugün para olur, yarın olmaz, umurumda değil. Ben parayı kovalamıyorum zaten, para bana geliyor. Parasız kalırsam mutsuz olurum diye bir şey de yok. Ben mutluluğumu eve, arabaya göre yaşamıyorum. O yüzden Allah bana daha fazlasını veriyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.