Minikler Golfle tanıştı

Minikler Golfle tanıştı

Türkiye Golf Fedarasyonunun desteğiyle yürütülen "Çocuk evlerinden golfe, golften olimpiyatlara" sosyal sorumluluk projesi, Samsun'da devam ediyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Golf Federasyonu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü işbirliğinde yürütülen projede 8 ila 12 yaş arasındaki çocuklar, golf eğitmenleri eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ocak ayında golfle tanışan 70 çocuk, Türkiye Golf Federasyonu tarafından hazırlanan golf kıyafetleriyle haftada iki gün, yirmişer kişilik gruplar halinde antrenmanlara katılıyor.

Haziran ayında sona erecek projede çocuklara, golf etiket kuralları, temel duruş ve tutuş becerileri ile kısa ve uzun oyun becerileri, yarışma ve müsabaka formatı, golf malzemesi ve ekipmanları gibi golfün temelini oluşturan bilgileri veriliyor.

Eğitime katılan çocuklar, 6 ay sürecek program sonunda performans değerlendirmesine tabi tutulacak, başarılı olanlar altyapıya girmeye hak kazanacak.

1-622.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.