MİNİK YÜREKLERİN ÇANAKKALE RUHU VE SEVGİSİ

MİNİK YÜREKLERİN ÇANAKKALE RUHU VE SEVGİSİ

Kurulduğu günden bu güne kadar yaptığı başarılı çalışmaları ve örnek duruşuyla,idarecisi, personeli ve minik öğrencileriyle yine göğüslerimizi kabartacak, bizi duygu seline götürecek yeni bir etkinlik gerçekleştirdi

A+A-

18 Mart Çanakkale Şetitlerimizi Anma Günü'nde minik yürekler dağ gibi, sel gibi kükredi adeta. Okulun öğretmenlerinden Gülsevim Kara, Eylem Arslan Tarım veGamze Tören' in hazırladığı ve minik öğrencilerininsundukları Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri  tek kelimeyle nefesleri kesti ve sunumlarda duygu dolu anlar yaşandı.

Bafra Özel Atom Karıncalar Ana Okulu kurucusu Fatma Tosun "  öğretmenlerimizin el birliğiyle hazırladıkları Çanakkale gösterilerigerçekten de görülmeye değerdi. Gülsevim Kara öğretmenizimize,  Eylem Arslan ve Gamze Tören öğretmenlerimize; gerçekleştirdikleri 3 ayrı ve güzel etkinlikten dolayı teşekkür eder, kutlarım. Ayrıca velilerimize de teşekkür ediyoruz. Her birinin emeğigeçti. Sağolsunlar. Şehiitlerimizin  ruhları şad, mekanları cennet olsun." şeklinde duygu ve düşüncelrini dile getirdi.

Oktay ZERRİN- Bafra

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.