MİNİK TEMA GÖNÜLLÜLERİ FİDAN DİKTİ

MİNİK TEMA GÖNÜLLÜLERİ FİDAN DİKTİ

19 Mayıs İlçesinde Tema Vakfı ile Şehit Vural Akdeniz Anaokulu Öğrencileri, İlçe protokol tarafından Şehit İsmail Bektaş parkında Orman Haftası dolayısıyla fidan dikti.

A+A-

DOĞAYI YEŞİLLENDİRİYORUZ

Fidan dikimi öncesi Tema Vakfı 19 Mayıs İlçe Temsilcisi İlçe Tarım Ziraat Mühendisi Halit Kıvanç Sekban , “Düzenledikleri etkinliklerle çocukların doğa ile iç içe büyümelerini istediklerini belirtti.

Sekban “Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız doğayla bütünleşerek büyüsünler ve yeşili sevsinler. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz fidan dikme projesi ile çocukların mutluluğunu görmek bizim için de büyük bir keyif’’ dedi.

 Fidan Dikme törenine,19 Mayıs Kaymakamlığına vekaleten bakan Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici,19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier,19 Mayıs Belediye Başkan vekili Sedat Karakoç,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin,MilliEğitim Müdürü Nihat Aslantaş, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, ile öğrenciler katıldı.

HARUN YAZICI

minik-tema-gonulluleri-fidan-dikti.JPGminik-tema-gonulluleri-fidan-dikti-001.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.