"Minik Kalpler olimpiyatlarda" Projesi

"Minik Kalpler olimpiyatlarda" Projesi

Samsun'un Bafra ilçesi Fatma Aliye Anaokulu ve Evrenuşağı Anaokulu öğrencileri "Minik Kalpler olimpiyatlarda" projesiyle minik öğrencilere olimpiyat heyecanı yaşatıldı.

A+A-

Maarif Hareketi kapsamında  Evrenuşağı İlkokulu’nun yürüttüğü ‘Minik Kalpler Olimpiyatlarda’’ projeleri ile  Kızılırmak Anaokulu, ve Fatma Aliye Anaokulu öğrenci ve velilerin de katılımıyla çeşitli etkinliklerle bir araya geldi.

Okul müdürü Süleyman Kaplan‘’Bu projemizle ilçe merkezindeki öğrenci ve velileri bir araya getirmek,ortak kültür oluşturmak,yardımlaşma ve dayanışmayı en üst seviye getirmek amacıyla yola çıktık. Ayrıca anasınıfına çeşitli sebeplerle dahil edemediğimiz öğrenci ve velilerimize kendimizi bu etkinlikler vasıtasıyla ulaşmayı ve okula kazandırmayı önemsemekteyiz. Projemizde kitap paylaşımı,olimpiyat oyunları(koşu,gülle atma ve halter) ve piknik bulunmaktadır.’’dedi

Okul müdürü Süleyman KAPLAN ‘’Bir sonraki yıl projenin daha da geniş kitlelere ulaşılması hedeflenerek ilçe merkezindeki tüm ana sınıf öğrenci ve velilerin katılımıyla daha kapsamlı etkinlik yapılacak’’dedi.

minik-kalpler-olimpiyatlarda-projesi-1.jpgbafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.