MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile bir araya geldi.

A+A-

Ziyarete, MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, Yönetim kurulu üyeleri Cahit Müderrisoğlu, Fatih Uncu ve üyeler katıldı.

Karşılıklı birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyarette konuşan, MHP İlçe Başkanı Barboros Turna, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak burada farklı bir şekilde de olmak isterdik ama olmadı,  burada olmaktan da bir sıkıntı görmüyoruz kendimizce” dedi.

BİR DAVAYI TEMSİL EDİYORUZ

Bize verilen bir görev var diyen Turna şöyle devam etti, “Daha önce de söylemiştim yine söylüyorum tarih boyunca Milliyetçi Hareket Partisi her zaman sorumluluk almıştır. Kişisel çıkarlarımızın çokta öneminin olmadığı, ülke çıkarlarının çok daha önemli olduğu bir davayı temsil ediyoruz. Başkanımın da dediği gibi cumhur ittifakını Bafra’da sayın Hamit Kılıç beyefendiyle beraber, yüksek bir oy oranıyla alıp, en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun için üzerimize düşen görev ne ise biz yapmaya hazırız. Bütün Milliyetçi Hareket partililere de ülküdaşlarımızın da bu konuda duyarlı olacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

ÇATLAK SESLER VAR

Parti içinde çatlak seslerin de olduğunu vurgulayan Başkan Turna, Bu süreçte çatlak seslerin olacağı belliydi sonuçta herkesin kendisine göre bir beklentisi vardı. Genel Başkanlarımız bu şekilde uygun gördükten sonra bu konuyla alakalı çokta bir eleştiri yapmak gibi bir hakkımız yok. Çünkü başkanlarımız büyük resme bakıyorlar küçük resme bakmıyorlar doğrusu da o zaten, biz de o büyük resmin bir parçası olarak elimizden gelen ve yapmamız gereken neyse onu yapacağız. Kendi siyasi çıkarlarını ön plana çıkarıp da eleştiri yapan arkadaşlar da buna son verecekler.

GÜÇSÜZ GÖRÜLDÜĞÜMÜZ DE DIŞ GÜÇLER ANINDA MÜDAHELE EDİYOR

Dış güçlere karşı güçlü görülmemiz gerektiğinin de altını çizen Turna şöyle devam etti, “Burada en güçlü görülmesi gereken kişi de, Devleti yöneten Devlet Başkanımızdır. Dış güçlere karşı devlet başkanını ne kadar güçlü göstere bilirsek, buradaki birlik beraberlik ister istemez, düşmanlarımıza karşı bir korku verecektir. Bunun sağlaması da cumhur ittifakından geçiyor, Genel Başkanımızın kararı ile alınan bu karar cumhur ittifakının da amacına ulaştığını gösteriyor” dedi.



Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da Cumhur ittifakı kapsamında 31 Mart yerel seçimlerde MHP ile birlikte çalışacağız diyen AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Adayımız belli olduktan sonra Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ettik, onlarda sağ olsunlar bizlere iadeyi ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

LİDERİMİZE BAFRA’MIZIN FARKINI GÖSTERMELİYİZ

 “Cumhur İttifakının bütün Türkiye genelinde alacağı oy oranı, ülkemiz üzerinde hesaplar yapan iç ve dış düşmanlara da çok iyi bir cevap olacaktır. Cumhur ittifakın ruhuna uygun hareket edeceğiz. Seçim sonrası aldığımız oy oranı ile de bu ittifakın ortaya çıkmasında gayretleri olan iki liderimize Bafra’mızın farkını göstermek istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından MHP ilçe yönetimi ve AK Parti ilçe yönetimi toplu fotoğraf çekindi.

milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-1.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-2.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-3.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-4.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-5.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-6.jpg milliyetci-hareket-partisi,-adalet-ve-kalkinma-partisi’ni-ziyaret-etti-7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.