Milli Sporcu Ali Topaloğlu'ndan mesaj var

Milli Sporcu Ali Topaloğlu'ndan mesaj var

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, Milli sporcu Ali Topaloğlu, tüm dünyada gündem oluşturan Pandemi’ye karşı mücadele edilen bugünlerde, kendisi gibi sporcu olan ve engeli bulunan bütün herkese evde kalmaları gerektiğini söyledi.

A+A-

Bu zor süreçte evimizde kalarak antrenman yapmaya devam etmenin önemini, spordan uzaklaşmamak gerektiğini özellikle kendisi gibi veya benzer durumdaki arkadaşlar için spor yapmak çok önemli olduğunu belirten milli sporcu Ali Topaloğlu, "Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde evimizde kalarak, birbirimizi arayarak moral verelim. Spordan hiçbir şekilde kopmayalım. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya katılarak ülkemize destek olalım" dedi.

"Biz Bize Yeteriz Türkiye’m"

Canik Belediyesi'ne hem çalışarak, hem de spor yaparak hizmet etmekteyim diyen down sendromlu milli sporcu Ali Topaloğlu, "Bana bu imkanı sağlayan herkese, özellikle Canik Belediye Başkanı  İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür ederim. Ben de maaşımdan bir kısmını "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasına bağışlayarak destek oluyorum" dedi.

Milli Sporcu Ali Topaloğlu'ndan mesaj var
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.