MİLLİ İRADE ÖĞRENCİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

MİLLİ İRADE ÖĞRENCİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Koronovirüs sebebiyle okulların tatil edilmesi sürecinde LGS sınavına girecek olan öğrencilerine yönelik farklı bir çalışmaya imza attı.

A+A-

Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol BOZDEMİR; “Tatil sürecinde öğrenciler eba (uzaktan eğitim) ve online denemelerle sınava hazırlanıyorlardı. Bunun yanı sıra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu idaresi ve bir grup öğretmeni bu çalışmalara ek olarak denemeleri, kitapçık halinde öğrencilere ulaştırarak sınava daha iyi hazırlanmalarını sağladılar.”

BOZDEMİR; “Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle okula gelebilen veliler soru kitapçıklarını okuldan teslim aldı. Okula gelme imkânı olmayan öğrencilere de okul idaresi soru kitapçıklarını öğrencilerin evlerine tek tek teslim etti. Okul yönetimi olarak kurduğumuz sistem ile öğrencilerin cevap optiklerini internet üzerinden ve elden teslim alınan cevap kâğıtları kendi sistemlerinde değerlendirilip sonuçları öğrencilerine ulaştırdık.

 Soru kitapçıkları ve cevap optiklerinin hazırlanması dizgisi ve baskısı tamamen okulun imkânları ile okulda yapıldı. Bu hafta bu denemelerin 7.sı yaptık. Her hafta soru kitapçıkları ile birlikte öğrencilere küçük hediyeler de verildik. Kalem, silgi, kalemtıraş, çeşitli çikolatalar ve maskeler ücretsiz öğrencilere verildi. Yapılan bu çalışmalara her hafta 30 ‘un üzerinde öğrenci katıldı. Bu çalışma sürecinde öğrenci ve velilerden kesinlikle bir ücret talep edilmedi.

Okul Müdürü Erol BOZDEMİR; “Bu çalışmamız sınav haftasına kadar sürecek. Haftada bir olan deneme sayımızı ikiye çıkaracağız. Bu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Bu ekipte yer alan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. 20 Haziranda yapılacak olan LGS sınavında öğrencilerime ve tüm öğrencilere üstün başarılar diliyorum.”

1-955.jpg

2-938.jpg

3-781.jpg

4-553.jpg

5-385.jpg

6-280.jpg

7-198.jpg

8-138.jpg

9-099.jpg

10-105.jpg

11-073.jpg

12-050.jpg

4-554.jpg

13-029.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.