Milli Güreşçinin Babası Ebediyete Uğurlandı

Milli Güreşçinin Babası Ebediyete Uğurlandı

Vefat eden eski Milli Güreşçi Mevlana Kulaç’ın babası toprağa verildi.

A+A-
Havza’ya bağlı Çakıralan Mahallesinde ikamet eden ve uzun süredir kanser tedavisi gören Milli Güreşçi Mevlana Kulaç’ın babası Mehmet Kulaç evde geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.
Kulaç’ın cenazesi Çakıralan Mahallesinde kılınan cenaze namazı sonrası Çakıralan Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.
74 yaşındaki Kulaç’ın cenazesine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve mahalle sakinleri katıldı.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada Mevlana Kulaç’ın Türkiye ve Havza için guru kaynağı olduğunu belirterek; “Ülkemize gururlar yaşatmış bir milli güreşçinin babası olmanın onurunu yaşayan Mehmet amcamıza Allah’tan rahmet Kulaç ailesine sabırlar diliyorum” dedi.
Aile adına bir açıklama yapan Küçükçekmece Samsunlular Dernek Başkanı Burhan Kulaç cenazenin durumu nedeni ile cenazenin erken kaldırılmasına karar verildiğini belirterek; “ Mevlana görevli olduğu Gebze’den yola çıktı fakat cenaze merasimine yetişemedi. Onun adına ve ailemiz adına acımız paylaşan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Mahalle Muhtarı Ahmet Çavdar ise Mevlana Kulaç’ın kendileri ve ülke için gurur kaynağı olarak; “Mahallemizde örnek ve sevilen bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız.” Dedi.
havzada-mevlana-kulac-milli-gurescinin-babasi-ebediyete-ugurlandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.