Milli gençlik için çalışıyoruz

Milli gençlik için çalışıyoruz

TÜGVA'nın sabah etkinliğinde gençlerle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,

A+A-

 "Yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Gençlik Vakfı 'TÜGVA) tarafından "Gelmeden Kıyamet Gel Kıyam Et" sloganıyla başlattığı sabah namazı buluşmalarında gençlerle biraraya geldi. Samsun Büyük Camii'nde TÜGVA İl Temsilcisi Mustafa Demir ile misafir öğrencilerin ve üniversite öğrencilerinin yer aldığı buluşmada namaz sonrası gençlerle sohbet eden Başkan Genç, cami cemaatine de çorba dağıttı. Başkan Osman Genç, amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik olduğunu söyledi.

 

EN BÜYÜK GÜÇ GENÇLİK

Türkiye'nin arkasındaki en büyük gücün gençlik olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Gençlerimizi bilgiyle ne kadar iyi donatırsak, değerlerimizle ne kadar buluşturabilirsek geleceğimiz o kadar sağlam olur. Çünkü 21. yüzyılda en değerli şey bilgidir. Bu nedenle bizler yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz. Bu doğrultuda Canik Belediyesi olarak gençlerimizin fikirlerine, projelerine önem veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Proje Geliştirme Birimimizin kapısı gençlerimize her zaman açık" dedi.

 

GENÇLİK İÇİN BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençlik için eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Gençlerimize yönelik kültür ve spor tesisleri yaptık. Türkiye'de ilk kez Akademik Belediyecilik Birimi ve Proje Geliştirme Birimi kurduk. Tiyatro Okulu, Müzik Okulu, Kariyer Gelişim Merkezi, Gençlik Merkezi gibi gençlerimizin kendilerini geliştireceği merkezler inşa ettik. Bilgili, donanımlı bir gençlik için eğitime fiziki, teknolojik ve arsa tahsisi olmak üzere 200 milyon liralık yatırım yaptık. Yine kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

canik-bld-haber-(5)-002.jpgcanik-bld-haber-(8)-002.jpgtugvanin-sabah-etkinliginde-genclerle-bulusan-canik-belediye-baskani-osman-genc.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.