Milli Eğitim Müdürleri Aylık İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Milli Eğitim Müdürleri Aylık İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Samsun İli İlçe Milli Eğitim Müdürleri aylık istişare ve değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen başkanlığında, 19 Mayıs İlçesinde yapıldı.

A+A-

Toplantıya 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Toplantıda eğitim 2023 vizyonunu değerlendirildi. Eğitim sorunları ve çözüm önerileri konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında,” 2023 vizyonu çerçevesinde her türlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim bunların başında geliyor. Eğitim sorunları ve çözüm önerileri konusunda bu istişareler çok önemli. Bilimsel temeller üzerinde ve günün koşullarına uygun, her türlü gelişmeye imkân tanıyan geniş ölçekli düzenlemeler hayata geçirilerek, eğitim sisteminin çağdaş normlara ulaştıracak çalışmalar kararlı bir şekilde devam etmektedir. Okullarımızda çağdaş bir eğitimin yanı sıra sosyal kültürel ve sportif etkinliklerin artırılmasını sağlayacak, fiziki ortamların oluşturulması için biz yerel yöneticiler olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. “Dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu katılımcılara günün anısına, ilçenin simgesi olan kuş cenneti temalı hediyelik eşya hediye etti.

istisare-toplantisi-1-001.jpgistisare-toplantisi-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.