MİLLETVEKİLİ YENİ, GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ YENİ, GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun’un Bafra ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılması programa alınan 3 bin 685 metrekare alanda, maliyeti 4 milyon lira olan Bafra Gençlik Merkezi inşaatını gezen Milletvekili Yeni, “Bafra ilçesine 4 milyon liralık bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. 861 metrekare bodrum, bin 688 metrekare zemin, bin 135 metrekare 1. kat olmak üzere toplam 3 bin 685 metrekare alanı var. Ocak ayının 28’i itibariyle sözleşmesi yapıldı. Sene sonu inşallah Bafralı gençlere burayı kazandıracağız” dedi.
Çalışmalar hakkında Milletvekili Yeni’ye bilgi veren Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Gençlik Merkezleri genelde büyükşehirlere yapılan hizmetler. Fakat Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın yoğun gayretleriyle Samsun, Bafra ve Çarşamba’ya Gençlik Merkezi yapılmasını programa alındı. Bafra’mızdaki Gençlik Merkezimizin kemel atma törenini Bakanımızın teşrifleriyle ilerleyen günlerde gerçekleştireceğiz. Görkemli bir gün olacağını tahmin ediyorum. Bu proje büyükşehirlere yapılanlarla eşdeğer konum da. Bafra’mız için önemli bir çalışma. İlçenin kültür sanat şehri olma yolunda önemli bir adım atılıyor. Bu önemli hizmeti Bafra’mıza kazandıran başta Bakanımız Suat Kılıç’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise yaptığı çalışmalar ve projeler için Başkan Şahin’e teşekkür etti.
İnceleme gezisinde Çetinkaya Belediye Başkan Hadi Sezer, İkizpınar Beleidye Başkanı Şaban Çalışkan, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Samsun İl Genel Meclis Üyesi Faruk Ayran ve AK Parti Bafra İlçe Yönetimi hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.