MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK KÖY ZİYARETLERİNDE

MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK KÖY ZİYARETLERİNDE

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek 19 Mayıs ilçesinde esnaf ilçe ziyareti ardından 19 Mayıs'a Bağlı Kösedik Köy ziyareti yaparak vatandaşın sorunlarını dinledi.

A+A-

VEKİLİN YOĞUN MESAİSİ

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "işsizlik ve yoksulluğun Türkiye’nin en önemli meselesi haline geldiğini belirterek, ülkenin  iyi yönetilemediğini" söyledi.

Şimşek, "Toplumun tüm kesimlerinin her geçen gün biraz daha fakirleştirildiğini kaydetti. Birçok esnafın günlerce siftah etmeden dükkân kapatmak zorunda kaldığına işaret eden Şimşek çiftçilerimizin büyük sıkıntı içine düşürüldüğünü bildirdi.

 Köylerimizde hayvancılığında bitirildiğine dikkat çekerek, şimşek AKP iktidarıyla çiftçiliğin her geçen gün zorlaştığını sözlerine ekledi.

Ürünlerinin para etmemesinden ve borçlarının çokluğundan yakınan köylüler ise; “Ürünlerimiz biz sattıktan sonra tezgâhlarda para ediyor. Elektrik, gübre ve mazot fiyatlarının biraz aşağılara çekilmesi çiftçiyi rahatlatır. Borç batağı içerisindeyiz” diye konuştu.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek’in köy ziyaretine MHP 19 Mayıs ilçe başkanı Murat Küçük yönetim kurulu üyeleri partililer ve Kuşkayası muhtarı Selahattin Karadağ  katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.