Milletvekili Orhan Kırcalı'dan Alaçama'a Ziyaret

Milletvekili Orhan Kırcalı'dan Alaçama'a Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM dilekçe komisyonu üyesi Av. Orhan Kırcalı Alaçam’ı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM dilekçe komisyonu üyesi Av. Orhan Kırcalı Alaçam’ı ziyaret etti.

Milletvekili Kırcalı’yı  Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Av.Ali Şengül  ve partililer karşıladı. Milletvekili Kırcalı, ilçe gezisi kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatını ,Alaçam Belediyesini ,Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Alaçam Ziraat Odası, Alaçam 8 Nolu S.S. Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifini , Alaçam İlçe Tarım Müdürlüğünü ,sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek ,muhtar ,esnaf ve  vatandaşlar ile bir araya geldi.

 AK Parti İlçe Teşkilatına  hitaben yaptığı konuşmada ;’’Her gün teşkilat üyelerimizle ve  vatandaşlarımız ile  Samsunumuzun çeşitli ilçelerinde ve mahallerinden bir araya  geliyoruz. Halkımızla beraber oluyoruz. Olmaya devam edeceğiz. Samsun Milletvekilleri olarak Samsunumuz için seferberlik halindeyiz. Her ilçemiz için yeni hizmetler gelecek. Sürekli halkımızın içindeyiz. Kaymakamlıklarımız ve belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlar da bizleri ziyaret ediyor. İstişareler halindeyiz. Birlik ve beraberliğin olumlu sonuçlarını yaşıyoruz.  Her ilçemizin acil problemleri ile ilgileniyoruz. Hiçbir ilçemizi ihmal etmiyoruz’’. dedi

Daha sonra Alaçam Belediyesini ziyaret eden Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı  hizmet birimlerini ziyaret ederek birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten dolayı Samsun Milletvekili  Kırcalı’ya  teşekkür eden Başkan Uyar, Alaçam belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve projelerini anlattı. Alaçam Uluçay Deresi  Sedde  ve  Geyikkoşan Sahil Yolu Projesi  ile ilgili bilgi veren Başkan Uyar, "Samsun, Alaçam  ve diğer ilçelerimiz için büyük katkıları olan, tüm desteklerini bizler için sağlayan vekilimiz ile yoğun bir çalışma programı dahilinde daha fazla hizmet getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz " dedi.

Ziyaretleri  kapsamında  Alaçam Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Milletvekili Kırcalı’yı Başkan Mehmet Aydoğdu , yönetim kurulu üyeleri ve Halk Bank Şube Müdürü Sadettin KURU karşıladı.  Başkan Aydoğdu, Milletvekili Kırcalı’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Öncelikle sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Bugün esnaf kefalet kooperatifini ziyarete geldiler. Esnaf ve Sanatkarlarımızla ilgili sorunlarımızı dinlediler. Bizlerde dilimizin döndüğü kadar esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve taleplerini dile getirdik”. Dedi

asacam-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.