Milletvekili Köktaş'tan Teşekkür Turu

Milletvekili Köktaş'tan Teşekkür Turu

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran seçimlerinde gösterilen gayretli çalışmadan ötürü teşkilatın her bir kademesinde görev yapan üyelerine, verilen destek içinde hemşehrilerine teşekkür etti.

A+A-
24 Haziran da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gösterilen gayretli çalışma ile verilen destek için teşekkür turuna çıktı. 
AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman başkanlığında toplanan İl Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak teşkilatların her bir kademesinde görev yapan üyelerine 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "Milletimizin bu sevgisine, desteğine ve güvenine layık olabilmek için her zaman olduğu gibi daha çok gayret göstererek ter dökeceğiz, mücadele edeceğiz." dedi. 
Milletvekili Köktaş ayrıca; Çarşamba ilçesinde Nazan ile Tayfun ve Sedef ile Hasan çiftinin düğün, evliliğe ilk adımlarını atan Zeynep ile Hakan'ın nişan nişan merasimlerine katılarak Çelik, Öktem, Taflan, Özovalı ve Ayrancı ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Genç çiftlere iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, 23 Haziran Cumartesi günü seçim otobüsünden Çarşamba teşkilatı ile yaptığı programda çaya davet eden kendisinde fırsat bulupta duramadığı cadde üzerindeki hemşehrilerinin misafiri oldu. 
 
Gösterilen ilgi, alaka, destek ve sıcak misafirperverliğe teşekkür eden Milletvekili Köktaş, gerçekleştirdiği programlarda şunları söyledi: "Zor bir süreçten geçerek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerini tamamladık. Seçim sonuçlarının demokrasimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum.
Özellikle de Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Başkanlık edecek Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçen aziz milletimizden Allah razı olsun.
 
GEREĞİ SANDIKTA YAPILDI
Bütün şer güçler karşı tarafta toplanmasına rağmen aziz milletimiz istikrardan, istikbalden, güvenlikten, kalkınmadan, hizmetten yana tavrını gösterek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teveccüh göstererek gereğini sandıkta yaptı.
Teşkilat mensuplarımız bütün bu sürecin olumlu, güçlü ve sağlıklı yürümesi için yoğun bir gayret gösterdi. Bu anlamda teşkilat üyelerimizin her bir kademesindeki kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 
Bu seçim zarfında yine ilimizde, ülkemizde güvenliği sağlayan, adeta huzur ortamında bayram havasında seçimi bitirmemize sebep olan güvenlik görevlilerimize, sandıklara sahip çıkan görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 
Milletimiz sandıkta tercihini 16 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil hizmetten yana kulanarak "durmak yok yola devam" mesajını vermiştir.
 
MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
24 Haziran seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin bizzat kendisidir. Siyasi tarihimizde en yüksek katılımlı serbest seçiminde sandığa giderek bu demokrasi şölenine katılan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.
Milletimizin bu sevgisine, desteğine ve güvenine layık olabilmek için her zaman olduğu gibi daha çok gayret göstererek ter dökeceğiz, mücadele edeceğiz. Milletimizin sandıkta verdiği güçle ülkemizi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına inşallah ulaştıracağız." diyerek sözlerine son verdi.
milletvekili-koktastan-tesekkur-turu-1-001.jpgmilletvekili-koktastan-tesekkur-turu-2-001.jpgmilletvekili-koktastan-tesekkur-turu-3-001.jpgmilletvekili-koktastan-tesekkur-turu-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.