MİLLETVEKİLİ KIRCALI: “İZİN VERMEYECEĞİZ MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR”

MİLLETVEKİLİ KIRCALI: “İZİN VERMEYECEĞİZ MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR”

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Samsun, Bafra, Alaçam, 19 Mayıs, Yakakent, Tekkeköy, Havza ilçelerinde çeşitli programlara katıldı.

A+A-

Alacamhaber .Sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları Ziyaret etti. Milletvekili Kırcalı ziyaret ve incelemeleri sırasında ilçelerde ki bazı problemleri yerinde inceledi. Çözümlenmesi için çalışmalar başlatılması konusunda görüşmeler yaptı.  Milletvekili Kırcalı Havza’da Şehadet mertebesine ulaşan Uzman Çavaş Yahya Acar’ın cenazesine, Bafra eski belediye başkanı Hasan Aslan’nın mezarı başında ki anma programına ve Bafra ilçe emniyet müdürlüğünce düzenlenen şehitler için mevlit- şerif programlarına da iştirak etti. Milletvekili Kırcalı TBMM 26. Dönem 3.yasama yılı açılışı için Ankara’ya gitti.

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yapılan çalışmalar için şunları söyledi: Programlarımız devam ederken hepimizi çok üzen uzman çavuşumuz Yahya Acar’ın şehadet haberini aldık. Şehidimizin Havza’da ki cenaze törenine katıldık. Ailemizin acısını paylaştık. Şehidimizi dualarla ebediyete uğurladık. Bafra ilçemizde 10 yıl belediye Başkanlığımızı yapmış olan merhum Hasan Aslan beyin vefatının 1.yılında mezarı başında ki anma ve kuranı kerim programına, İlçe emniyet müdürlüğümüzün tüm şehitlerimiz için düzenlediği mevlit-i şerife katıldık.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Ülkemiz hem siyasi, hem ekonomik hem de terör olayları ile bir saldırı altına alınmak istenmiştir. Milletimiz bu saldırının farkındadır. Hükümetimiz tavizsiz bir şekilde bölücü terör ile mücadele etmektedir. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olarak varlığımızı sürdüreceğiz.  Biz TEK MİLLET derken: Bin yıldır beraber yaşamış, beraber bedel ödemiş aziz milletimizin tüm fertleri, hiçbir ayrım gözetilmeksizin ülkemizin birinci sınıf eşit vatandaşlarıdır. Biz TEK BAYRAK derken: Rengini şehidimizin kanından alan, hilali ile bağımsızlığımızı ifade eden, yıldız şehitlerimizin ta kendisi olan bayrağımızdır. Bağımsızlığımıza ve demokrasimize olan tutkumuzdur. Biz TEK VATAN derken: Bin yıldır yurt bellediğimiz 780 bin kilometrekarelik vatan toprağımız Türkiye’mizdir. Tek bir karış toprağından vazgeçmeyeceğimiz, bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğimiz kadim yurdumuzdur. Biz TEK DEVLET derken: Milli iradenin tecellisi ve milletimizin ortak eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Çatısı altında huzur ve kardeşlik içinde özgürce yaşadığımız devletimizdir. Demekteyiz. Bunlar 80 milyon insanımızın ortak değerleridir. Bölücü saldırılar, terör olayları, siyasi ve ekonomik saldırılar bu değerlerimizi yok etmek için yapılmaktadır. Irak’ta ki gayri meşru referandumun da amacı budur. Devletimiz, milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz bu saldırıların başarılı olmasına asla izin vermeyecektir.  Birlik ve beraberliğimizi yok etmek, devletimizi ve milletimizi parçalamak için yapılan saldırılara karşı Mehmetçiğimiz, polisimiz tüm güvenlik güçlerimiz kahramanca mücadele etmektedir.  Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ailelerimize sabırlar diliyorum. Yüce Allah bizleri de şehitlerimize layık eylesin. Cenabı Allah devletimizi milletimizi ebedi daim etsin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.