Milletvekili Kırcalı Havza’da depremzedeleri ziyaret etti

Milletvekili Kırcalı Havza’da depremzedeleri ziyaret etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı ziyaretler kapsamında Havza’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ziyaretler kapsamında ilk olarak  Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde göçük altında kalarak hayatını kaybeden Deniz Yedek Astsubay Astçavuş Yasin Güvenç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yaşanan depremin ardından uzun süre deprem bölgesinde olduğunu belirterek; “Vatani görevini yaparken bu felakete hayatını kaybeden Yasin Güvenç kardeşimiz ile depremde hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.” Dedi.

Ziyaret okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve depremde hayatını kaybedenleri için yalpan dua ile sona erdi.

Daha sonra ise Milletvekili Kırcalı, Belediye Başkanı Özdemir ve İlçe Başkanı Kayan rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekte olan Ak Parti Dereköy Mahalle Başkanı Hasan Can’ı ziyaret ettiler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı ve beraberindekiler Dereköy Mahallesinde  trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Resul Karabut'un ailesini ziyaret ederek taziyelerini ilettiler.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza programının son bölümünde ise Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan beraber Havza’da öğretmen evi ile evlerde misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek “Geçmiş Olsun” dileklerini iletti.

Ziyarette depremzedeler ile yakından ilgilenen ve tek tek sohbet eden Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı depremin ilk anından itibaren ülkenin seferber olduğunu ve depremin ardından uzun süre deprem bölgesinde olduğunu belirterek; “ Ülke olarak çok büyük bir acı içerisindeyiz. Devletimiz en kısa sürede yararları sarmak için tüm gücü ile çalışmakta. İlimizde ise depremden etkilenen afetzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir etmek için tüm kurumlarımız ile birlikte çalışmaktayız. Bu vesile ile yaşanan felakette hayatını kaybedenler Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve afetzede halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle afetler göstermesin.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya deprem felaketinin ardından Havza’da yürütülen yardım çalışmaları hakkında bilgiler aktararak; “Yaşadığımız felaketin ardından Havza Kaymakamlığımız ile koordineli olarak yardım toplama çalışmalarımıza başladık ve yardım tırlarımız, kamyonlar ve kamyonetler ile yardımlarımız bölgeye ulaştırdık. Yine Havza Belediyesi olarak bölgeye araç ve personel göndererek deprem bölgesine destek olduk ve destek olmaya devam ediyoruz.  Ayrıca ilçemizde misafir ettiğimiz yaklaşık 450 depremzedemizi en iyi şekilde misafir etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz güçlü bir devlet, güçlü bir milletiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri de atlatacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.