Milletvekili Kılıç, Samsunlularla El Ele Gönül Gönüle Olmaya Devam Ediyor

Milletvekili Kılıç, Samsunlularla El Ele Gönül Gönüle Olmaya Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ve projelerle bir ivme yaratan Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç milletvekili seçildiği ilk günden bugüne kadar gündüz, gece demeden İstanbul’da bulunan Samsunlu hemşehrileriyle birlik

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ve projelerle bir ivme yaratan Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç milletvekili seçildiği ilk günden bugüne kadar gündüz, gece demeden İstanbul’da bulunan Samsunlu hemşerileriyle birlikte olmaya devam ediyor.

Ev, ev sokak İstanbul’da Samsunlu hemşerileriyle hasret gideren, problemlerini dinleyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’a vatandaşlar merhum dedesi Samsun Milletvekili İlyas Kılıç’ı mahcup etmediği için dua ediyorlar.

İstanbul’da bulunan Samsunlu ve diğer sivil toplum örgütleri genel başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile istişare içerisinde bulunan Vekil Kılıç Samsun için, Ülkemiz için neler yapabiliriz konularında güç birliği yapıyor.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ayrıca 23 Haziran 2019’da yapılacak olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Semt semt, dernekleri dolaşarak destek isteyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç,

’’ İstanbul’da ki 500 bine yakın Samsunlu hemşerimize dernekler ve sivil toplum örgütleri ile ulaşmaya çalışıyoruz.  İstanbul’daki Samsunlu hemşerilerimizin nüfus yoğunluğu oldukça fazladır.” Dedi.

İstanbul’da 500 bine yakın Samsunlu hemşerimiz ikamet etmektedir. Hemşerilerimiz yoğun olarak Esenyurt, Bağcılar, Küçükçekmece, Pendik, Kâğıthane, Esenler, Gaziosmanpaşa, Ümraniye, Bahçelievler, Sultangazi, Tuzla, Eyüpsultan, Avcılar, Kartal, Maltepe, Arnavutköy, Sarıyer, Sultanbeyli ilçelerinde ikamet ediyorlar. İstanbul’da ki hemşerilerimizin takdir edilecek diğer bir yönü de dernekleşmeleridir. İlk araştırmalarımıza göre İstanbul’da 150’ye yakın adında Samsun ibaresi geçen dernek var. Bu hemşerilerimizin Samsun ile olan kültürel ve sosyal bağlarını koparmama çabasını göstermektedir. Bu üye ve dernekler ağını hemşerilerimize ulaşmak için aktif olarak değerlendirme çabasında olacağız.

 

İstanbul’da 2018 yılı verilerine göre en fazla 64 bin 901 kişi ile Bafralılar hemşerimiz yoğun olarak ikamet ediyor. Devamında ise Çarşamba, Terme, Havza, Alaçam ve Vezirköprülü hemşerilerimiz yoğun olarak İstanbul’da yaşıyorlar. Tam kadro olarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Bu çalışmalarımız sonucunda ise inşallah 23 Haziran 2019’da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkan seçimlerinin galibi Binali Yıldırım başkanımız olacaktır. ’diyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.