MİLLETVEKİLİ CEMAL YILMAZ DEMİR’DEN, İKİZPINAR BELDESİNE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ CEMAL YILMAZ DEMİR’DEN, İKİZPINAR BELDESİNE ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bafra ilçesine bağlı İkizpınar Beldesinde, Cuma namazının ardından, İkizpınar Belediye binasında belde halkıyla buluştu.

A+A-

 

     AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan’ı ziyaretten sonra beldede bir takım incelemelerde bulundu. 

      İkizpınar Beldesinin 1992 yılında kurulduğunu belirten İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan,”Milletvekilimizin sözü olan ‘her taşın altında alın teri vardır’ cümlesini biz her zaman söyledik ve söylemeye de devam edeceğiz. AK Parti ailesi olmasaydı, İkizpınar Beldesi bu güzel noktada olmazdı. İkizpınar Beldesi AK Partiden çok şey aldı ve AK Partiye her konuda istenilen oyu da verdi. İnsanlarımız partimize inanıyor. Bizde, büyüklerimize ve milletvekillerimize güvenerek, insanlarımıza sözler veriyoruz. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar, iman gücüyle gidiyoruz. Biz, İkizpınar Beldesinde, yaklaşık 38 kilometre birinci ve ikinci kat asfaltı yaptık. Stabilize yolumuzda var. Yol, su, elektrik ve köprü konularında emek verdik. Göletin etrafında piknik alanı konusunda projemizde var. Bu destekler hep AK Parti desteği ile oldu. Bizim hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

       AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ise, “İkizpınar Beldesi Şaban Çalışkan döneminden önceki 17 yıl içerisinde görmediği hizmeti AK Parti sayesinde Şaban Çalışkan ile gördü. Biz her zaman beldemizin yanında olacağız” diye konuştu.

   DEMİR,”İKİZPINAR BELDESİ BİZİM İÇİN ÖZEL BİR YERDİ, HALENDE ÖZEL BİR YERDİR”

        AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, şunları kaydetti:

        “İkizpınar Beldesinde arkadaşlarımızla oluşturduğumuz kardeşlik hukuku çerçevesinde, seçimden itibaren İkizpınar Beldesine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Tabi Kolay ve Çetinkaya Beldesine de, elimizden gelen desteği verdik. Bu belediye seçiminden önce bir vesile ile İkizpınar Beldesine geldiğim zaman beldede kahve önünde oturduk. O zamanlar arkadaşlar, ‘İkizpınar Beldesini Köye çevirmenin bir imkanı var mı?’ dediler. Niye dedik, ‘özel İdarenin sorumluluğunda olan yerlere, özel idare yol yapıyor, su getiriyor, ama belediye sınırları içinde olduğumuz için bize hizmet yapmıyorlar’ dediler. Hizmet alamadıklarını belirten vatandaşlar, ‘Köy yolundan geliyoruz güzel, belediye sınırları içerisine giriyoruz, tam tersi olması lazım, siz İkizpınar Beldesini köy yapında, bizde kurtulalım. Hiç olmazsa özel idareden destek alarak, şu eksiklerimizi giderelim’ demişlerdi. O günkü konuşmaları hiç unutmuyorum. Tabi daha sonra seçim oldu. Şaban Çalışkan kardeşimiz İkizpınar Belde Belediye Başkanı oldu. İyi bir diyalog kurduk ve bu bahsedilen konuları da elimizden geldiği kadar ön el ayak olmaya çalıştık.”

 “SON 20-30 YILDA ÇITA, ÖZELLİKLE TÜRKİYE’DE ÇOK FAZLA VE HIZLI YÜKSELDİ.”

     Türkiye’de çıtanın hızlı bir şekilde yükseldiğinin 30 yıl içerisinde olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İkizpınar Beldesinin 17 yıllık belediyesi döneminde, ilerleme adına hiçbir şey olmadığını ve AK Parti döneminde, çok kısa bir sürede İkizpınar beldesine çok önemli hizmetler verildiğini söyledi.  

      Kendisinin daha çok kırsal bölümlere gittiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, “Kırsal ilçe, belde ve köylere her zaman daha çok giderim. Samsun merkezde her zaman zaten oradayız. Şuan ufukta bir seçim yok. Kırsal kesimde insanlarımızın taleplerini dinleyip, çözüm bulma beni mutlu ediyor. Milletimiz, AK Partiye güveniyor. Her seçimde oylarımız hamdolsun artarak devam ediyor.  Ülkemizin çok ciddi bir sorunu var, o da terördür. Son zamanlarda bizi üzen haberler, televizyonlarda sıkça yer almaya başladı. Bildiğiniz gibi bu ara gündem yoğun, en önemli gündem maddeleri yurt içi itibari ile terör sorunu, yurt dışı itibari ile de Suriye’de yaşanan insan kaynakları ihlalleridir. Terörle mücadele konusunda hükümetimiz 10 yıla yakın bir süreden beri bölgede yaşayan insanlarla teröristler arasında bir kalın çizgi, çizmek suretiyle, hem bir yandan bölgenin sosyal, kültürel sorunlarını gidermeye çalışıyor. Hem de terörizmle her türlü ağır şartlara rağmen mücadelesini sürdürüyor. Özellikle son bir yıldan beri terörist bir takım yapılanma. Sivil ve askeri hedeflere yönelik eylemler konusundaki artışlar, onlarla yapılan mücadelenin ağır bir sonucu. Son zamanlarda Suriye’nin de özellikle Esad yönetiminin de PKK ve benzeri Terör örgütlerine sırf Türkiye’ye olan hasımlığı dolayısıyla. Silah desteği verdiğini de biliyoruz” dedi.

“TERÖR KONUSUNDA SON BİR YIL İÇERİSİNDE BAŞARILI OPERASYONLAR OLDU”   

       Demir, “Bütün bunlara rağmen bölgede ki, yani doğu Anadolu ve Güneş Doğu Anadolu bölgesinde yaşayan devletine milletine sağdık, insanlarımıza yönelik olarak her türlü insani yardım ihtiyaçlarını, ekonomik, sosyal, kültürel ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Bir yandan da terörle ve terörizmle mücadelemizi hukukun içinde kalarak bütün imkânlarını seferber ederek sürdürecektir. İnsanlarımıza zarar vermek adına ülkemize zarar vermek adına her türlü yolu deniyorlar, mücadelemiz sürecek. 3,5 çapulcuya devlet bu ülkeyi bu ülkenin vatan toprağının bir sanki metre karesini bile teslim etmeme kararındadır. Devlet olarak, millet olarak bu kararlılığımızda kıyamete kadar sürecek. Hiç kimse heveslenmesin, Türkiye zora düşecek beklemesin. Burada farklı bir yapılanma olacak operasyon olacak buna hiçbir şekilde devletimiz, milletimiz bu güne kadar fırsat vermediği gibi bundan sonrada vermeyecek. Bedeli ne ise ödeyeceğiz milletçe, ama vatanını bağımsızlığı ve birliği üzerine hiç kimseyle ne tartışırız, ne konuşuruz nede müzakere ederiz” diye konuştu. 

“TERÖRİSTLER AYRIDIR, O BÖLGEDE YAŞAYAN İNSANLAR AYRIDIR”

     Terör ve terörizmle mücadelenin devam edeceğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,”Suriye’nin içişlerine AK Parti karışıyor diye propaganda yapan partiler var. Esat’tan yana olan partiler var. Mezhepsel olarak özellikle Kılıçdaroğlu bu konuya destek veriyor. Biz konuya insan açısından bakıyoruz, konuya mezhep açısından bakmıyoruz. Kılıçdaroğlu, iktidar oluğu zaman kendi düşündüğü gibi yapsın. Bütün dünyaya karşı sorumluluklarımız var. Biz, Suriye’de kardeşlik hukuku istiyoruz. Tabi Türkiye bu anlamda Suriye’deki konuya karışacak. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Eğitime de önem veriyoruz. Yani, 12 yıl ne okursan oku. Zengin olmanın yolu, bağımsız olmanın yolu, dünyada herkesle rekabet etmenin yolu eğitimden geçiyor. Çocuklarımız istediği okulu 12 yıl okusun  ” şeklinde konuştu.

        Konuşmadan sonra AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,İkizpınar Beldesinde yapılmakta olan park yerlerinde ve İkizpınar Merkez İlköğretim Okulu Binasında inceleme yaptı.   

            Haber:Namık Azgın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.