MİLLETE HİZMET YOLUNDA YAŞANABİLİR BİR BAFRA İÇİN

MİLLETE HİZMET YOLUNDA YAŞANABİLİR BİR BAFRA İÇİN

Ak Parti Bafra belediye başkan aday adayı Tuncay Yurduseven çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Toplumun tüm kesimini kucaklayan ve partisinin politikalarını anlatarak adaylığı için destek isteyen Yurduseven, esnaf ve STK ziyaretleri yaparak faaliyetlerine devam etti.

Alaçam caddesi ve civarında esnaf ziyaretleri yaparak güne başlayan Yurduseven ve ekibi ardından Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne geçerek başkan Mümine Ersin ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Dernek başkanı Mümine Ersin, Tuncay Yurduseven’in ilçe başkanlığı döneminde de kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerini iletti.

Tuncay Yurduseven de yaptığı açıklamada şehit ve gazilerimizin vatanımız için yaptıkları fedakarlıklardan dolayı haklarının ödenemeyeceğini, onları daima hatırlamamız gerektiğini belirtti.

Ardından Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimini ziyaret eden Yurduseven, burada da göreve gelmesi halinde yapacaklarını anlatarak esnafın sorunları hakkında bilgi aldı. Kendisinin de esnaf bir aileden geldiğini belirten Yurduseven, bir şehrin canlılığının, hareketliliğinin esnafına bağlı olduğunu, esnaf mutluysa bunun şehir halkına da yansıdığını belirtti. Ayrıca Selçuklu ve Osmanlı’dan beri gelenek ve göreneklerimizde ahilik kültürünün çok önemli olduğunu, peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) de ticareti teşvik ettiğini belirtti.

millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-1.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-2.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-3.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-4.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-5.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-6.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-7.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-8.jpg millete-hizmet-yolunda-yasanabilir-bir-bafra-icin-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.