Milka Pastanesi'nden Mirza bebeğe destek!

Milka Pastanesi'nden Mirza bebeğe destek!

Milka Pastanesi poğaça satışlarından gelen geliri SMA hastası 10 aylık Mirza bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyaya bağışlayacak.

A+A-

Orduda Kılıç ailesinin henüz 10 aylık bebekleri Mirza’ya geçen Kasım ayında SMATİP1 hastalığı teşhisi kondu. Mirza’nın yaşaması için 2 milyon 342 bin Euro’ya ihtiyaç duyuluyor. Şuanda solunumunu ancak makineye bağlı olarak yapabilen küçük Mirza’nın iyileşmesi için ailesi kampanya başlattı.
Mirza’nın babası Barış Kılıç şu ifadeleri kullandı:
11 kasım 2020’de Mirza’nın SMATİP1 hastası olduğunu öğrendık. Tabi bir aile için çok zor bir durum. Bebeğiniz sizsiz hiçbirşey yapamayacak. Belkide ilerleyen yaşlarda hastalığından dolayı vefat bile edebilir. Bunun örnekleri var maalesef. Tedavi için zolgensma ilacına kavuşturmak istiyoruz bebeğimizi. Bundan dolayı herkesten az çok demeden bize destek olmalarını istiyoruz.” dedi.
Bafra Milka Pastanesi İşletme Sahibi  Aydın Sarıöz, “Tabii ki dünyada en değerli şey evlattır. Mirza da her evlat gibi maşallah çok tatlı. Amacımız onun tedavisini tamamlatmak. Ülkeye hayırlı bir evlat yetiştirmek. Allah onu anne ve babasına bağışlasın. Biz Milka Pastanesi olarak gerekli yardımı yapacağımızın sözünü buradan veriyoruz. Bafralı vatandaşlarımıza sesleniyoruz, 7 Haziran pazartesi günü tüm poğaça satışlarımızdan gelen gelir Mirza bebeğimize verilecek. Biz böyle durumlarda kenetlenen bir milletiz. Biz elimizden geleni yapacak ve bu tatlı çocuğu iyileştireceğiz” şeklinde konuştu.

orduda-kilic-ailesinin-henuz-10-aylik-bebekleri-mirzaya-gecen-kasim-ayinda-smatip1-hastaligi-teshisi-kondu-mirzanin-yasamasi-icin-2-milyon-342-bin-euroya-ihtiyac-duyuluyor-suanda-solunumunu-ancak-makineye-bagli-o-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum