Mil-Sen Konfederasyonu’ndan Alaçam'a Çıkartma

Mil-Sen Konfederasyonu’ndan Alaçam'a Çıkartma

MİL - SEN Konfederasyonu Başkan ve başkan Yardımcıları bir dizi Karadeniz ziyaretleri programı kapsamında Alaçam'da bir takım ziyaretlerde bulundular.

A+A-

MİL - SEN Konfederasyonu Başkan ve başkan Yardımcıları bir dizi Karadeniz ziyaretleri programı kapsamında Alaçam'da bir takım ziyaretlerde bulundular.


Mİl-Sen Konfederasyonu Genel  Başkanı ve aynı zamanda  Mil Büro-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik,Mil Diyanet-Sen Genel  Başkanı Celaleddin Gül Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahirlioğlu Mil Eğitim-Sen Genel Başkanı Kasım Kılıç Karadeniz programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak  Mil Büro-Sen Samsun  İl  Başkanı  Ramazan Çoban ziyaret eden heyet  sonrasında Alaçam Gençlik  ve Spor  İlçe  Müdürü  Cansu  Keskin Karaaslan'ı Alaçam Sosyal  Güvenlik  Kurumu Müdürü Nail Kasap ve kurum çalışanlarını Alaçam  Kaymakamlık  Yazı  İşleri  Müdürü  Recep  Tunç, Nüfus Müdürü  Ergün Tamcı, Vergi  Dairesi  Müdürü  Hüseyin Şimşek, Alaçam  İlçe  Müftüsü Orhan  Bal'ı  ve son  olarak  Alaçam  İlçe Milli Eğitim  Müdürü  Serhat Murat  Karagöl'üde makamlarında  ziyaret etti.

Konu ile ilgili  olarak  açıklama  yapan  Mil Büro-Sen  Samsun  İl  Başkanı  Ramazan  Çoban, İlçemizde  ağırlamaktan  memnuniyet duyduğumuz  başta  Mil Sen  Konfederasyonu ve aynı zamanda Mil Büro-Sen  Genel  Başkanı  Mücahit  Çelik'e ve ekibine canı  gönülden  teşekkür ederim ve aynı  zamanda uzun yıllardır ilçemizde   sendikacılık  yapan  hiç bir zaman benden desteği ni esirgemeyen Emekli  Memur-Sen Eğitim  Bir Sen İlçe  Başkanı  Salih  ileri  Başkanımıza da ayriyeten çok  teşekkür  ederim şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-05-10-at-10-44-19-1-800x533.jpegwhatsapp-image-2022-05-10-at-10-44-19-2-450x600.jpegwhatsapp-image-2022-05-10-at-10-44-19-4-450x600.jpegwhatsapp-image-2022-05-10-at-10-44-19-800x600.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.