Mil Sağlık Sen Samsun' da Bayrak Değişimi

Mil Sağlık Sen Samsun' da Bayrak Değişimi

Mil Sağlık Sen Samsun İl Başkanlığına Veli Dede getirildi.

A+A-

Veli DEDE konu İle ilgili olarak açıklama yaptı:

16 Mayıs 2019'da yasal olarak kurulan ve 15 Haziran 2019'da ilk istişare toplantısıyla Ankara'da temelini attığımız sendikamızın, kısıtlı imkanlarla, Bafra ilçe başkalığını yürüterek, adeta tırnaklarımızla kazıyarak bu günlere gelmesinde büyük emek verdik.
Hamdoldolsun 1 yılımızı doldurmak üzereyiz.

Covut 19 salgınıyla ülkece mücadele ettiğimiz bu günlerde sağlık çalışanlarımızın gerçek değeri çok daha iyi anlaşıldığını hep birlikte görmekteyiz.

Sağlık çalışanlarına yapılan ve özel yasa çıkarılmasına rağmen bir türlü önlenilemeyen şiddet olayları, mobing, liyakat, adalet, maddi veya özlük haklarındaki eksiklikler ve eşitsizlikler noktasında gerçek ve güvenilir sendikacılığa doğan ihtayaca binayen Samsun İl Başkanlığını gururla devralmış bulunuyorum.

Mil Sağlık Sen Samsun olarak, sağlık sendikacılığı alanında lider, söz sahibi, tuttuğunu koparan, haksızlığa boyun eğmeyen, güçlü, güvenilir ve en önemlisi adil bir sendikacılık hedefliyoruz.

Hakkı olana hakkını teslım etmek üzere, çıktığımız bu kutlu yolda çelik yürekli yol arkadaşlarımı Samsun merkez, ilçe temsilcilikleri ve iş yeri temsilcilikleri için bizimle yol arkadaşlığı yapmak üzere irtibata geçmelerini rica ediyorum.

Telefonum, kapım ve yüreğim kıymetli sağlık çalışanlarına iyi niyetli olunduğu sürece her daim açık olacağını buradan taahhut ediyorum.

Allah, millete hizmet etme noktasında çıktığımız bu kutsal yolda yar ve yardımcımız olsun.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.