Michy Batshuayi Fenerbahçe'de !

Michy Batshuayi Fenerbahçe'de !

Fenerbahçe yeni transferi Michy Batshuayi'yi KAP'a bildirdi. Sarı lacivertliler Chelsea'dan kadrosuna kattığı Belçikalı oyuncunun maliyetini açıkladı.

A+A-

Fenerbahçe yeni transferi Michy Batshuayi'yi KAP'a bildirdi. Sarı lacivertliler Chelsea'dan kadrosuna kattığı Belçikalı oyuncunun maliyetini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, transferi için kulübüyle anlaşma sağladığı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'yi bonservisiyle birlikte kadrosuna kattı. Batshuayi, kendisini 2+1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki de yer aldı.

Sarı-lacivertli kulüp, Kamuyu aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada ise "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Chelsea FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 3.500.000 Avro ödenecektir. Futbolcuya 2022-2023 sezonu için 3.000.000 Avro, 2023-2024 sezonu için 3.000.000 Avro ve 2024-2025 sezounu opsiyonlu olmak üzere 3.000.000 Avro ödenecektir" ifadelerine yer verdi.

BU ÜLKEYE DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM

Michy Batshuayi imza sonrası açıklamalarda bulundu. Batshuayi, "Gerçek anlamda çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Aynı zamanda çok keyifli ve mutluyum. Bu ülkeye döndüğüm için, özellikle de bu camiaya, bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. Benim açımdan çok önemli çünkü burada olmak kendimi fazlasıyla iyi hissettiriyor ve geldiğim andan itibaren de çok iyi karşılandım." dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.