MHP'NİN SAMSUN ADAYI DİLEK KİRAZ DENİZ LİSTEDEN ÇIKARTILIYOR

MHP'NİN SAMSUN ADAYI DİLEK KİRAZ DENİZ LİSTEDEN ÇIKARTILIYOR

MHP'nin Samsun Milletvekili adayı olarak açıkladığı Dilek Kiraz Deniz, milletvekili aday listesinden çıkartılacak. MHP'nin Samsun milletvekili aday listesinde şok. MHP 1 Kasım 2015 seçimleri için Samsun'dan aday gösterdiği Dilek Kiraz Deniz'i listeden çık

A+A-

MHP'nin Samsun Milletvekili adayı olarak açıkladığı Dilek Kiraz Deniz, milletvekili aday listesinden çıkartılacak. Dilek Kiraz Deniz'in ismi hem İstanbul hemde Samsun'da ki milletvekili aday listesinde yer aldı.


Milliyetçi Hareket Partisi sabahın erken saatlerinde açıkladığı aday listesi ile ülke gündemini değiştirdi. 1 Kasım'da seçimlere girecek olan aday listelerinde yapılan bir hata ise listenin değişebilme ihtimalini gözler önüne getirdi. MHP Samsun 7. sıra adayı Av. Dilek Kiraz Deniz'in aynı zamanda İstanbul 1. Bölge 18. sıra adayı olması dikkat çekti. Aday adaylığı başvurusunu iki ilden yaptığı bilinen Av. Dilek Kiraz'ın Samsun listesinden çıkarılması ihtimali ise Samsun'da aday sıralamasının da değişebilceği ihtimalini gözler önüne serdi. 


MHP'de hem Samsun hemde İstanbul'dan aday olarak yazılan Av. Dilek Kiraz Deniz Samsun listesinden çıkarılıyor. Samsun 7. sıra adayı Av. Dilek Kiraz Deniz Samsun listesinden çıkarılıyor. İstanbul 1. Bölge 18. sıra ve aynı zamanda Samsun 7. sıra adayı olarak yazılan Av. Dilek Kiraz Deniz'in Samsun listesinde yanlışlıkla yazıldığı ve listeden çıkarılacağı öğrenildi. 7. sıra için ise kimin isminin yazılacağı merak konusu. 
 

DİLEK KİRAZ BENİZ: SAMSUN LİSTESİNDE KALACAĞIM

Öte yandan Dilek Kiraz Beniz yaptığı açıklamada İstanbul'dan da aday listesinde yer aldığını ancak kendisinin Samsun listesinde kalmayı tercih edeceğini belirtti. 

 

 

 

Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.