MHP'NİN KEYFİNE DİYECEK YOK

MHP'NİN KEYFİNE DİYECEK YOK

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendis Özgür Topkaya Çatal tepe,Paşaşeyh ve Müstecep Köylerini ilçe teşkilatı ile birlikte ziyaret etti.

A+A-

MHP Bafra  Belediye Başkan Adayı inşaat  Mühendisi Özgür Topkaya ,MHP Samsun Millet vekili Cemalletin  Şimşek, Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, ve parti teşkilatı katıldı

Topkaya Büyükşehir Yasası hakkında köylüleri bilgilendirdi yasanın olumsuz yanlarını köylüye yansıtmayacağını ve olumlu yanlarının en iyi şekilde projelerle kullanacağını belirti.

Gencinden yaşlısına tüm köy halkının katıldığı programda konuşma yapan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya ; Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. Su, yol, tarım, altyapı eksikliği var. Ben Kendim İnşaat mühendisiyim sizlerle beraber köyümüzü kuracağız.Bafra artık, köyü’nden, kasabası’ndan, beldesi’nden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden yetki istemeye geldim.

“İŞSİZLİĞİ VE YOKSULLUĞU YENECEĞİZ”

Bafra bugün işsizliğin ve yoksulluğun kenti ise bunun sorumlusu bu kentte yaşayanlar değildir.

Bu insanlar, bu halk, bu vatandaş bilerek, isteyerek mi kendi, kendini yoksullaştırdı?

Bafra, kendi isteğiyle mi bu kadar geriye gitti.

Tarımında Lider bir ova idik fakat tarım neden bu kentte can çekişir hale geldi?

Tekel Fabrikalarımız neden kapandı? Neden kent merkezi nefes alınmaz hale geldi?

Bafra trafiği neden felç oldu?

Neden şehrimize yeni yatırımlar yapılmıyor ve istihdam alanlarımız daraldı?

Biz iddialıyız ve inançlıyız. Bu kenti güzelleştireceğiz.

Sosyal yaşam alanları oluşturacağız, yeni yollar yapacağız, yeni bulvarlar açacağız, trafik sorununu çözeceğiz. Yatırımların önünün açılması için bu kenti cazip hale getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim en önemli projemiz ise işsizliği ortadan kaldırmak olacak. Biz elbette ki yoksula sahip çıkacağız ama onlar sadece balık yemeyi değil, balık tutmayı da öğreteceğiz. Öyle iddialıyız ki, işsizliği ve yoksulluğu yendiğimiz zaman bu tüm bölgemize örnek olacaktır’’.Dedi

Özgür Topkaya’dan sonra söz alan MHP Samsun Milletvekili  Cemalettin Şimşek: Çok değerli hemşerilerim 2001 yılında beni bafradan samsun millet vekili olarak seçerek gönderdiniz.ülkemizin gidişatı hiç iyi değil 30 mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi bir mahalli idare seçimi olmaktan çıktı, artık ülkemizi televizyonlardan izliyorsunuz. Bu hükümet ülkeyi yönetme kabiliyetini kaybetti, sadece Türkiye büyük millet meclisinde parmak çoğunluğu kaldı. 17 aralıkta fışkıran yolsuzluk olayları ile ilgili olarak yandaşa nasıl peşkeş çektiği ortaya çıktı. Sizlere en ufak bir şekilde bir faydaları yok sizler daha iyi idare edilmeye layıksınız, Herşeyi bu ülkede Başbakan belirliyor Sayın Başbakan çıkmış diyor benim bildiğim rüşvet kamu görevlisi ile herhangi bir vatandaş arasında olur. Devletin nufusunu kullanarak Devletin iktidarını kullanarak birinin üstünden kar sağlamayı rüşvet saymıyor Başbakan.Kimin dini,kimin imanı olduğunada o Karar veriyor sizin kaç çocuk yapacağınada o karar veriyor hanginin yasal hanginin adaletli olduğuna o karar veriyor adalet dogru işledi diyor kendi kendine o karar veriyor zaman zaman diyorki bu adaleti ben tanımı yorum diyor. Sayın hemşerilerim o yüzden bu kötü gidişe dur demek için Ak partinin kendisine çeki düzen vermesi için 30 Mart'ta sizlere büyük görev düşüyor sizlerin karşısına inşaat Mühendisi genç dinamik bir adayla geldik değişimi Bafra ve Samsun da başlatalım Dr.Ferhat günaydın bey Samsun Büyük Şehir belediye başkan adayımız bu iki kardeşimize ben kefilim bu köy yollarınız içme sularınız ilk olarak yapılacaktır sizler herşeyin daha güzeline layıksınız''. Dedi daha sonra Milletvekili Şimşek Baba ocağı olan Müstecep Köyü Halkı ile uzun uzun Sohbet etti ve hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.