MHP'NİN İFTARI SALONA SIĞMADI

MHP'NİN İFTARI SALONA SIĞMADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Salona sığmayan partililer için bahçede bin kişilik masalar kuruldu

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına davetliler ve Samsun halkı büyük ilgi gösterdi. Neco Sultan 2’de yapılan organizasyonda davetliler salona sığmayınca bahçede en az bin kişilik masalar kuruldu.  Gelen tüm konukların en iyi şekilde ağırlandığı organizasyon dualar başladı.

 

ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

İftarda kısa bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Süslü, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Süslü, “Bu muhteşem tablo karşısında duygulanmamak mümkün değil. Biz bu organizasyonu tertip ederken sizlerin bize sahip çıkacağını biliyorduk ama bu görüntü bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, bizi birbirimizden hiçbir gün ayırmasın.” diye konuştu.

 

DUALARLA BAŞLAYIP DUALARLA BİTTİ

Siyasi hatayı boyunca büyüklerini örnek aldığına dikkat çeken Başkan Ömer Süslü, “Burada, yetişmemde emeği olan çok değerli büyüklerim var. Büyüklerimden hep mütevazı olmayı öğrendim, hep adam olmayı, dik durmayı, doğru olmayı öğrendim. Ama bir konuda mütevazılık yapamıyorum. Ülkücü olmamdan gurur duyuyorum. İyi ki sizin kardeşinizim, iyi ki sizin arkadaşınızım, iyi ki sizin ağabeyinizim” ifadelerini kullandı.  Dualarla başlayan program yine dualarla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.