MHP'li Şimşek'ten "Mevlit Kandili" Mesaji

MHP'li Şimşek'ten "Mevlit Kandili" Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

A+A-

 

Milletvekili ŞİMŞEK yayınladığı mesajda;

“Tüm İnsanlığa Rahmet olarak gönderilen, O’na duyulan derin sevginin gönüllere ve toplumsal bilince aktarılması için, her yıl Hz. Muhammed'(S.A.V.)’in dünyaya gelişini İslam alemi Mevlit Kandili olarak kutlamaktadır.
 

Kandiller, öze dönüşün, insanın kendisini bulmasının ve bilmesinin imkanlarını sunan kutlu zaman dilimleridir.

 

İslam aleminin Hazreti Peygamberin bütün hayatı ile somutlaştırdığı mesajları çok iyi kavraması; İslam coğrafyasının küresel sorun alanları ve Müslüman toplumlarının dünyanın sorunu olmaktan çıkarak, yeniden dünyanın en saygın, mamur, medeniyeti yükselten merkezleri ve toplumları haline gelmesi elzemdir.

 

Yüce Allah’tan şu an sıcak çatışmaların, kardeş kavgalarının ve büyük acıların yaşandığı başta Suriye, Irak, Afganistan ve Filistin olmak üzere İslam ülkelerine yeniden huzuru, barışı, kardeşliği egemen kılmasını niyaz ediyorum.

Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan sevgili peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, bütün Samsunlu hemşerilerimi  ve İslam alemini kutlarken; Yüce Allah’tan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hakim olduğu günler nasip etmesini diliyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.