MHP’den Özgür Topkaya ve Hakan Aytünür Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

MHP’den Özgür Topkaya ve Hakan Aytünür Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Bafra’dan 2014 yılında Belediye Başkanlığına aday olan İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ve MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi ve Harita Mühendisi Hakan Aytünür, Ankara’ya giderek yerel seçimler için aday adaylığı başvurusu yaptı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Bafra’dan 2014 yılında Belediye Başkanlığına aday olan İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ve MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi ve Harita Mühendisi Hakan Aytünür, Ankara’ya giderek yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yerel seçim aday adayları başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte, Bafra’nın da aday adayları belli olmaya başladı. MHP Bafra Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapmak için Ankara Genel Merkez’e giden Topkaya ve Aytünür, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal’ı da makamında ziyaret ederek Bafra’ya dair istişarede bulundular. 

mhpden-ozgur-topkaya-ve-hakan-aytunur-aday-adayligi-basvurusu-yapti2.pngmhpden-ozgur-topkaya-ve-hakan-aytunur-aday-adayligi-basvurusu-yapti1.png

   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum