MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Gazipaşa Mahallesi’nde düzenlediği Miting de, yerel seçimlere hazır olduklarının ve seçimde en iyi sonucu elde edeceklerinin mesajını verdi.

A+A-

MHP İl ve İlçe teşkilatının Başkan Adayları Dr. Ferhat Günaydın ve Mühendis Özgür Topkaya Gazipaşa Halkı ile buluştu.

Mitingde konuşma yapan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın;”Sevgili Gazipaşa Mahallesinin değerli sakinleri ve kıymetli Bafralılar böyle bir serin kış akşamında bizleri muhabbet ve sevgiyle karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Malumunuz olduğu üzere 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Şehir Belediye Başkan Adayıyım.

Bu seçimler Türkiye için dönüşümü simgeleyen seçimlerdir bu seçimlerden sonra yapılacak olan Cumhur Başkanlığı seçimleri ve seneye yapılacak olan genel seçimler ülkemizin kaderini insanımızın geleceğini ve ülkenin dönüştürülmesinin en önemli özelliğini ortaya koyması açısından son derece önemli seçimlerdir. Bafra’da insanlarımız iş aş beklerken asgari ücretle geçinmenin maharetle sihirbazlığını göstermeye çalışırken bazı insanların Dolar ve Euro ları havada savurduklarını keyiflerine göre harcadıklarını görmektesiniz. Bizler sizlerin arasından geliyor sizlerin değer yargılarınıza inanıyoruz sizin değerlendirdiğiniz iyi bulduğunuz, her şeyi kabul ediyor, inançlarınıza ve her türlü hayatınıza kesinlikle destek oluyoruz. Bizlere sahip çıkmanız gerekir sizler oy verdiğinizde yarın bir gün elim kırılsaydı da oy vermeseydik dememeniz için adayız. Bakınız bizler bu vebalden kurtulan insanlarız ama veballer sizindir. sizler düşüneceksiniz bu gün evinize gittiğinizde çolunuza , çocuğunuza, doğmamış torununuza, bakın onların hak ve hukukunu yetimin ve garibin hak ve hukukunu asla rantçı çıkarcı insanlara teslim etmeyin.

Sizi gerçekten seven sizi temsil eden sizlerin arasından gelen bizlere sahip çıkınız. bizler sizleri seviyoruz. Sizler için daha az uyuyacak kesinlikle daha fazla çalışacağız onların yaptığından çok fazla yapacak iradeye gayrete projeye ekibe ve inanca sahibiz. Kendi seçim beyan namelerinde ve proje kitapçıklarında çiçekle böcekle ömür geçiriyorlar. Bu Milletin çiçekle böcekle karnı doymuyor. işi aşı sağlayın bizde size hizmet edelim ama Samsunda sadece iş aş değil insanımıza ikinci sınıf muamelesi yaparak, Samsuna sizleri onurlu olarak sokmadılar, gittiniz hafif raylının başında indiniz, meydana bindiniz, bir başka yere gittiniz bu Türki yenin hiçbir ilinde İnsanlarına Sevdalı olan Başkanın yapacağı işler değildir.

Biz diyoruz ki bu millette ve köylüsüne, efendi diyeceksiniz onlara köle muamelesi yapacaksınız. Bunlarda eğer vicdan olsaydı kaç yıldır bunları size yaşatmazdı. iz ne dedik sizi seviyor ve sayıyoruz sizleri tek araçla meydana indirme sözünü şeref sözü olarak verilmiştir”.dedi.

Dr. Ferhat Günaydın dan sonra konuşma yapan inşaat mühendisi Özgür Topkaya; “Gazipaşa Mahallesinde sakinleri hanım efendiler beyefendiler bizleri böyle bir gecede karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah Razı olsun. 30 Martta hepiniz sandığa gideceksiniz. Gazipaşa Mahallesinde 10 yıldır ne değişti ne değişmedi 10 yıldır Belediye hizmetlerinden faydalandık mı, Belediye size yeni hizmet sundu, Gazi paşanın nufusumu arttı yoksa seçmen kütüğünde nüfusumu azaldı. Bunların hepsini iyi düşünün ve değerlendirin.

KAHVE FİNCANI DEĞİL MİLLET İŞ İSTİYOR…

Demin bir pankart gördük kahve fincanı istemiyoruz iş istiyoruz diyor arkadaşlar. Şimdi Belediye olarak kahve fincanı dağıtıyorlarmış, siz gittiğinizde Belediyeye kahve içiyor musunuz?  içmiyor musunuz? Yada Başkanı Makamında bulabiliyor musunuz? Bulamıyor musunuz? Milliyetçi Hareket Partisi Döneminde Hasan Başkan buradaydı 10 yıl sizlerle birlikte idi beyaz masa olayı yoktu. AKP Belediyesi geldi Beyaz Masa olayını koydu oraya vatandaştan kendini uzaklaştırdı. Biz ilk önce Beyaz masayı oradan kaldıracağımıza sizlere taahhüt ediyoruz. Biz vatandaşımızın bize ulaşa bileceğini taahhüt ediyoruz. Burada Meclis üyesi arkadaşlarımız sizlerin mahallesinden, bizim kadrolarımız, Bafra Belediyesinde güzel yönetim taahhüt ediyor. Belediye ile alakalı güzel kadrolarımız var.

Biz Bafra belediyesini yönetmeye talibiz. Başkalarına yönettirmeye talip değiliz. Bunu hepiniz bilin Bafra Belediyesini Bafra Belediye Başkanı yönetecek diyoruz.

Gazipaşa Mahallesinde birkaç tarihi eser onarımı yapıldı. onlarda Samsun özel idare tarafından yapıldı. Bizler küçük pazarı daha modern bir hale getirip halkımızın hizmetine daha güzel şartlarda sunacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Medeniyetler hep suyun kenarına koyulmuştur Bafra ya bağlı köylerimiz de denizimiz var denizimize ulaşamıyoruz ırmağımıza ulaşamıyoruz.

DSİ`NİN YAPTIĞI ISLAH PROJESİNE SEDDE PROJESİ DİYORLAR.

10 senedir bir sedde projesi tutturdular gidiyorlar sadece DSİ nin yaptığı ıslah çalışması var Belediye sedde projesinden bahsediyor. Bafralının 10 senedir evinden çıkıp gideceği bir yer yok bir ramazan sokağımız vardı oraya da gençlik merkezi yaptılar. Biz onlara zamanında dedik. Gençlik merkezini Gazipaşa ya yapın birazda Gazipaşa gelişsin dedik ama ilaki evimin karşısına yapıcım dedi ve dediğini yaptı. Belediye hizmetlerinin 21 Mahalleye eşit olarak dağıtması gerekiyor, Belediye bütün vatandaşlarına eşit hizmet götürmek zorunda ben beş senedir Belediye Meclis üyesiyim 2009 yılından 2014 yılına kadar süremiz doldu. Bafra belediyesinin yıllık 50 trilyon bütçesi var 5 yılda 250 trilyon yaptıkları yatırımlar 10 trilyonu geçmiyor sattıkları yerlerden aldıkları paraları sayarsak 5–6 trilyonluk yatırım yaptı.

Şimdi Bafra Belediyesinde 600 Tane çalışan şirket işçisi var. 160 işçiyi okullara gönderdiler kurumlara gönderdiler yerine Asgari Maaşla şirket işçisi aldılar. Şuanda Bafra belediyesi Seçim çalışmalarında halka paketler yardımlar güya ama işçinin maaşı üç aydır yok evine işçi kardeşim nasıl ekmek götürecek bunu düşünen yok ben seçimi kazanalım ne olursa olsun bunları siz görüyorsunuz bunun takdiri sizin. Bafra belediyesinin kredi çektikleri halde 300 trilyonunu halkın yararına kullanamadılar.

BAFRA`YI SAHİPSİZ BIRAKTILAR BAFRA SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

Bizler sizler için projeler hazırladık Bayanlar için kültür merkezi, Engeli Kardeşlerimiz için Tatil köyü, yeni Belediye binamız, yeni modern pazaryerlerimiz Katlı Otoparklarımız bunlar kazandığımızda sizlerin hizmetine sunacağımızı taahhüt ediyoruz. Birde biz şunu her yerde söylüyoruz. Bafra’da Sayın kaya aşçı bey 10 trilyon harcadı Bafra ya bir üniversite binası yaptı ama gelin görün ki teslim alan yok öğrencilerimiz, Samsunda okuyor bunlarda tutmuş, ikinci üniversiteyi yapacağız diyor. bizde diyoruz ki daha birincisini açamamışsın ikincisini konuşuyorsun. Bafra yı cazibe merkezi haline getiremediler Bafra’yı Sahipsiz bıraktılar.  Bafra sahipsiz değil 30 Martta bunu hep birlikte göstereceğiz”.dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.