MHP'den Fatih Demir'e sert açıklama

MHP'den Fatih Demir'e sert açıklama

Dün Bafralı iş adamları buluşmasında İstanbulspor Başkanı Fatih Demir ve 25.Dönem M.Vekili Hüseyin Edis arasında yaşanan tartışma sonra MHP ilçe başkanlığı bir açıklama yayınladı.

A+A-

MHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;''Biz Samsun ve Baframiz için kurulmuş olan ve hizmet eden tüm sivil toplum kuruluşları dernek, spor kulübü ve federasyon hepsine olumlu yaklaştık destekledik. Eksik aramadık. Bu bizim Bafra ve Samsun sevdamizdan kaynaklanmaktadır. Fakat aynı duyarlılığı bu kurumların MHP ulkucu hareket ve mensuplarına göstermesi ve saygı duyması gerekir. Sevgide serbestiyet saygıda mecburiyet vardır. Bugün ıstanbul Bafra spor başkanı Sayin Fatih Demir bunun dışına çıkarak seviyesizce ve saygısızca hareket etmiş 25.dönem milletvekilimiz sayin Huseyin Edis beye karşı böyle bir davranış sergilemiş ve üslup kullanmıştır. MHP VE ÜLKÜCÜHAREKET büyük ve güçlü bir camiadir. Iktidarı desteklemek ile iktidar yalakaligini ayırmayı bilmek gerekir. Bu haddi aşma ve saygısızlık MHP tarafından not alınmıştır.

Ayrıca bu seviyesizlik ve saygisizliga KAYITSIZ kalınması dolayisiyla bu organizasyonu yapanların düzenleyeceği programlarla ilgili bundan sonra farklı degerlendirmelerimiz olacaktır. Buzde, Bu programların amacına hizmet etmediği ve propaganda amacli oldugu kanaati oluşmuştur MHP ve ulkucu hareketin tabandan tavana hiç bir mensubuna karşı seviyesizlik ve saygısızlık yapılmasına müsade etmeyeceğiz ve gereken cevap muhataplarina verilecektir.

Programda 25.dönem milletvekilimiz Baframiz ve Samsunumuz için görüşlerini açıklamıştır. Bu görüşlere orada cevap verecek siyasi temsilciler bulunmaktadır. Cevap verecek onlarken bir spor kulübü başkanının saygısızca müdahalesi ve orada bulunan hazurunun buna seyirci kalmasi ve vekilimize mudahale edilmesi kabul edilemez bir yanlıştır

Baframiza tek tip bir düşünceyle hizmet edilemez. Farklı görüşlere müdahale demokrasiye mudahaledir. Demokrasiyi savunduğumuz bir dönemde bu anlayış iki yuzluluktur. Demokrasiye ve Bafraya ihanettir. Bafranin önünü kapatmaktır. Bafra'da yapılan onlarca yanlış ve baframizin eksiklikleri, ihmal edilmesi ve hizmet dışı bırakılması elbette söylenecektir. Bu soylemler orada da son derece sayginca ve seviyeli yapilmistir

MHP ve tüm ÜLKÜCÜ kadrolar tarafından Baframiza yapılması gereken hizmetler yapılmayanlar ve tüm yanlisliklar bundan sonra da en güçlü şekilde ortaya konulacaktır.

Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur
MHP BAFRA ILCE BASKANLIGI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.