MHP'de İstişare Toplantısı

MHP'de İstişare Toplantısı

MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun katılımı ile gerçekleşti.

A+A-

Öğretmenevi Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Taner Tekin, İl Yöneticileri, İlçe başkanları ve İlçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. Yerel seçim çalışmalarının ele alındığı ve yapılan çalışmaların istişare edildiği toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Genel başkanımızın grup toplantısında yapmış olduğu konuşmada yerel seçimlerde ittifak olmayacağını açıklaması üzerine daha önce başlattığımız seçim çalışmalarına hız verdik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’da tüm İlçe belediyelerine ve büyükşehir belediyesine talip olduğumuzun bir kez daha altını çizmek istiyorum. Bu iddiayı ortaya koyarken geçmiş yerel ve genel seçim sonuçlarını analiz ederek çıkardığımız oy analizlerimize dayanarak oluşturduğumuz stratejiler doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi. 

Aday adaylığı başvurularının resmi olmamak ile birlikte başladığını hatırlatan Tekin, “Daha önce birçok defa belirttiğimiz kriterlere uygun aday adayı olmayı düşünen arkadaşlarımızın önce İlçe teşkilatına uğrayarak onaylarını aldıktan sonra İl teşkilatımıza gelerek bizlerin fikir ve tavsiyelerini aldıktan sonra genel merkezimize başvurularını yapmaya başlamışlardır. Görülmektedir ki partimize olan yoğun ilgi ve teveccüh Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimlerde başarılı olacağının kanıtıdır. İlçe teşkilatlarından daha önce belediye çalışmaları ile ilgili istediğimiz raporları değerlendirerek her seçim bölgesine farklı projeler ile seçim stratejileri doğrultusunda çalışmalarımızın üzerinde duracağız” diye konuştu. 

Toplantıda konuşan ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Samsun’da da iddialı bir parti olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu; “24 Haziran seçimlerinde büyük başarılara imza atan Samsun teşkilatlarımızın yerel seçimlerde de aynı başarıyı elde edeceğinden şüphemiz yoktur” dedi. 

Depboylu, konuşmasında Türkiye gündeminde ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’ye sunduğu ceza indirimi yasası ve andımız ile ilgili tartışmalar hakkında da bilgiler verdi.

istisare-toplantisi-haberi-fotograflaridir-(3).jpeg
 
 
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.