MHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

MHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Karapıçak yeni yönetimde görev dağılımını yaptı

A+A-

12 Ocak günü kendisine tebliğ edilen il başkanlığı görevi sonrasında dün ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullah Karapıçak bugün de ilçe başkanları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe başkanları toplantısında gündeme dair değerlendirmeler yapan Karapıçak, 31 Mart yerel seçimleri, ittifak süreci ve genel başkan Devlet Bahçeli’nin son il başkanları toplantısındaki görüş ve talimatlarını ilçe başkanlarına aktardı.

ÇETİN BİR YOLA ÇIKIYORUZ

31 Mart yerel seçimlerine ittifak olarak girileceğini hatırlatan Karapıçak “19 Ocak günü yapılan aday tanıtımı toplantısında adaylıkları açıklanan Asarcık ve Alaçam ilçesinde belediye başkanlığı i17 ilçede ise meclis üyelikleri için seçim çalışmalarının yapılacağını” söyledi. Meclis üyeliği için başvuru süresinin uzatıldığını da hatırlatan Karapıçak "İlçe başkanlıklarımız meclis üyelikleri ile ilgili olarak yapılacak olan başvurular 4 Şubat 2019 tarihi saat 17:00’a kadar uzatılmış olup başvurular bizzat ilçe başkanlıklarına yapılacaktır" bilgisini yineledi.

Zor bir dönemde göreve geldiğini söyleyen Karapıçak “Zor günlerde görev tarafımıza tebliğ edildi. Bu tebliğ bize olan güvenin bir göstergesidir. Genel başkanımızın ve genel merkezimizin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Sizin huzurunuzda da tekrardan Genel başkanımız ve genel merkezimize bizlere gösterdiği güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Görevimizi daha öncesinde olduğu gibi layıkıyla yapacağız. Çetin bir yola çıkıyoruz. İttifak konusunu ve ülkenin içinden geçtiği bu süreçte karşı karşıya olduğumuz beka sorununu teşkilatlarınıza, tabana ve seçmene doğru aktarmanız ve 31 Mart yerel seçimlerinde partimize yakışır bir çalışma yapmanız gerekmektedir. Sizlere güveniyorum.” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI İTTİFAK ORTAĞI İLE KOORDİNELİ YAPILACAKTIR

İlçe başkanlarına cumhur ittifakı olarak girilen 31 Mart yerel seçimlerinin ülke siyasi tarihinde bir ilk olduğunu hatırlatan Karapıçak “Belediye başkan adayı çıkarmadığımız ilçelerde ittifak ortağı ile koordineli olarak seçim çalışmalarının sürdürülecek, ilçe başkanları ve seçimde görevli teşkilat mensupları ortak düzenlenecek olan seçim çalışmalarına eksiksiz olarak katılacaktır.” dedi.

GÖREV DAĞILIMINI YAPTIK

12 Ocak günü kendisine tebliğ edilen il başkanlığı görevi sonrasında yönetim kurulu listesini MHP Genel Merkezi'ne ilettiklerini ifade eden Karapıçak, "Genel merkezimizin listeyi onaylamasının ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı dün yaptık. Bugün ise yönetim kurulu içindeki yeni görev dağılımını yaptık. Şahsımın başkanlığındaki yeni il divanı ise;

İl Başkanı

Abdullah Karapıçak

İl Sekreteri

Dursun Ali Keskin

İl Muhasibi

Yufus Ertan

Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Mehmet Al

Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yrd.

İhsan Kılıç

Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Habibe Turgut

Ar-Ge Den İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Hüseyin Kurt

Ülkücü Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yrd.

Önder Subaş

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Osman Sait Zengin

Kent Konseyi Ve Stk’lardan Sorumlu İl Başkan Yrd.

Selçuk Bolat

Ekonomi Ve İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yrd.

Mahmut Sağlam

Medya Ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yrd.

Macit Taşçıoğlu

Kadın, Aile Ve Engelsiz Yaşam Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yrd.

Hatice Aysu

İdari Ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Yunis Aksu

Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yrd.

İsmail Geçer

Kamu Kurum Ve Kuruluşlar İle Bürokrasiden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Necmi Candemir

Gençlik, Spor, Sağlık Ve Sanat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Murat Akoğlu

Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yrd.

Durmuş Akyün

Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yrd.

Ömer Latif Güneri

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.