MHP tam kadro bayramlaştı

MHP tam kadro bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seranat düğün salonunda bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

4'Ü BİR ARADA BAYRAM KUTLADILAR

Kurban Bayramının 2. Günü saat 13.00 ile 15.00 arasında  gerçekleştirilen bayramlaşma programına; MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş,Samsun MHP eski  Milletvekilleri Hüseyin Edis,Cemalettin Şimşek,MHP Eski ilçe Başaknı Av.Hüseyin Acar, ASTAŞ Holdin yönetim kurulu başkanı Kaya Aşcı,Zirat Odası Başkanı Osman Tosuner,Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, TÜRKAV Bafra Şubesi Başkanı Sami Keskin, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma, Bafra Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, Mesleki Oda Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında herkesin Kurban Bayramını tebrik eden, MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Kurbanların ne kadar yeryüzünde Allah adına kesilirse, yeryüzündeki kavganın, savaşların, fitne, fesadın, aynı oranda azalacağını söyledi. 

MHP Bafra ilçe Başkanı Çamaş, “Bayramlar, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ayları, günleri, bu vesile ile hepinizin mübarek Kurban Bayramını, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe başkanlığı olarak, tebrik ediyoruz. Yüce Allah’tan hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde, geleceğe yönelik olarak, önümüzdeki seçim süreçleri, önümüzdeki gelecek ile ilgili kendi geleceğimiz, Bafra’mızın geleceği, ülkemizin geleceği, Türk-İslam Âleminin geleceği, hiç şüphesiz, yüce Türk milleti ile irtibatlı, bu sebepten bizlerden başlamak üzere, birlik ve beraberliğimizin, daim olmasını diliyor, tekrar hepinizin kurban bayramını tebrik ederim” dedi.

mhp-bayramlasma-2.jpgmhp-bayramlasma.jpgmhp-bayram-2.jpgmhp-bayram-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.