MHP Samsun'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

MHP Samsun'dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Ramazan kolisi kampanyası başlatmıştı. Bu çağrıya karşılıksız kalmayan partililer yüzlerce ramazan kolisi hazırladı.

A+A-

Kampanya hakkında konuşan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak,"Ramazan ayına girmeden önce ilçe başkanlıklarımız da komisyonlar oluşturduk, bu komisyonlar ile yardıma muhtaç ailelerimizi belirlemiştik. Oluşturduğumuz Kampanya ile de kendi aramızda yardımcı olmak isteyen dava arkadaşlarımıza ulaştık, sağolsunlar kayıtsız kalmadılar. Ramazan ayı girmeden belirlediğimiz ailelere Mahalle Başkanlarımız aracılığı ile dağıtımı sağladık, şu anda arkadaşlarımız hem dağıtım yapıyor hemde yeni ihtiyaç sahiplerini belirlemeye çalışmaktadır." dedi..

Karapıçak konuşmasının devamında,"Bu Pandemi döneminde belkide kendi işine, ailesine ayırmadığı zamanı İhtiyaç sahiplerine yardım götürmek için koşan değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. "Komşusu açken tok yatmak" sözünün yüce Türk Milletinin fıtratında olmayan bir kavram olduğunu açıkça göstermiştir. Bu vesile ile Ramazan ayımızın Türk İslam Alemine huzur, sağlık, hayır getirmesini; yapmış ve yapacak olacağımız ibadetlerimizin, dualarımızın kabul olmasını Allah'tan niyaz ederim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.