MHP SAMSUN'DA HACI EYÜP GÜLER İLE HEDEFE VARACAK

MHP SAMSUN'DA HACI EYÜP GÜLER İLE HEDEFE VARACAK

Önümüzdeki yıl Mart ayında gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Samsun'da MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabilecek birçok önemli isim gündeme gelirken,

A+A-
Samsun'un 17 ilçesinde de tanınıp sevilen Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler'in MHP'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı iddiaları Samsun gündemine bomba gibi düştü.
 
MHP yetkililerinin açıklamasında, halkın teveccühüne layık olan bir isim üzerinde çalışmalarını titizlikle yürüttükleri yönündeki açıklamalar üzerine birçok isim Samsun'da MHP'de aday olabileceği konuşulmaya başlandı. MHP'de Samsun Büyükşehir Belediyesi için adı geçen Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in isimleri kamuoyunda konuşulurken, son anda partide yeni bir isim telaffuz edilmeye başlandı.
 
 
 
MHP Samsun Büyükşehir Belediyesi için adı gündeme getirilen Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın (SESOB) Başkanı Eyüp Güler ismi MHP tabanında ve esnaf camiasında heyecana neden olacağı vurgulanıyor. Özellikle esnaf kesimince sevilen ve ülkücü geçmişi ile tanınan Güler’in Samsun il ve İlçelerde ki oda başkanı, yöneticilerinden de tam destek alarak AK Parti ve diğer siyasi partilere karşı daha güçlü isim olarak dikkat çekiyor.
 
 
 
SESOB Başkanı Eyüp Güler isminin MHP'den aday olarak sahaya çıkarak çalışması durumunda, yalnızca Samsun Büyükşehir için değil 17 ilçede de MHP'nin seçimlerde büyük çıkış yakalamasına neden olacağı ve birçok ilçenin MHP'li adaylarının önünü açacağına kesin gözle bakılıyor. Seçmenin MHP'ye karşı son dönemde sergilediği sempatik havayı Güler'in aday yapılmasıyla Samsun'da tavan noktaya ulaşılabileceğine inanılıyor.
 
 
 
Önümüzdeki günlerde MHP yetkilileriyle SESOB Başkanı Hacı Eyüb Güler'in bir araya gelerek adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulunacakları iddia ediliyor. Görüşmenin önümüzdeki günlerde yapılması beklenirken, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi gören ve yarın taburcu olacağı öğrenilen Güler'in eski sağlığına kavuşmasıyla birlikte bahse konu görüşmenin gerçekleşeceği öğrenildi.
 
Kaynak: () - SAMSUN ETİK HABER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.